Problem ze stawem skokowym (1) Polecam rehabilitacje u pana Maćka. wcześniejsze wizyty u dwóch ortopedów... Paweł Łukasz - opinia (1) Dogodna lokalizacja - dostęp zarówno środkiem komunikacji miejskiej jak i... Łukasz Najlepsza rehabilitacja w Gdańsku (1) Wspaniała, profesjonalna kadra fizjoterapeutów. Borykałem się ponad rok z... Krzysztof
Ręka działa jak dawniej;) (1) Korzystała z usług Pana Łukasza w związku z bolącym i unieruchomionym... Paulina Polecam (1) Pani Ania postawiła mnie na nogi a wiem o czym mówię Tamara Polecam!!!! (1) W końcu jakiś specjalista! Chodziłem od jednego do drugiego gabinetu. Za... KazPL Rocky - opinia (1) Profesjonalna obsługa i wysokiej klasy sprzęt. Serdecznie polecam. Rocky Wierny klient od ponad 20 lat (1) Mam 39 lat i właśnie chodzę na rehabilitację po artroskopii kolana. Z racji... Krzysztof B. Bóle głowy (1) Do gabinetu sprowadziły mnie silne bóle głowy. Generalnie już nie miałam... Natalia podziękowanie (1) Chciałabym bardzo podziękować za profesjonalizm, empatię zaangażowanie.Pan... Krystyna ŁUKASZ - opinia (1) Miałem problem z powracającą przepukliną dysku( niezwykle bolesna sprawa), z... ŁUKASZ Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam Mira Podziękowania! (1) Pani Karolina to przecudowna osoba - poznałam ją jeszcze na oddziale, jak... Pola Polecam (1) Do Maćka trafiłam z polecenie, pozytywne opinie sprawdzają się w... Marian Fantastyczny specjalista (2) Do pana Leszka trafiłam z potwornym, uniemożliwiającym normalne poruszanie... Olga Rehabilitacja w Pruszczu (2) hej polecam nowy gabinet w pruszu, niestety tylko prywatnie ale umawiasz sie... Jarek Zdecydowanie polecam! (1) Pan Piotr jest świetnym fachowcem. Przyszedłem do niego z uszkodzonym... Piotr bardzo fachowo (1) korzystałam z masażu klasycznego i musze przyznać, że naprawdę pozbyłam się... anka Polecam!!! (1) Aktualnie cały czas jestem w trakcie rehabilitacji kolana, jednak już po... Karolina Bardzo polecam! (1) Profesjonalizm i doradztwo na najwyższym poziomie. Miła atmosfera a co... Izabela