Polecam!!! (1) Wlasnie ukończyłam rehabilitacje po operacji kolana i juz żałuję ze to koniec... arteoskopiaaa Szybka diagnoza, pomocne zalecenia (1) Pan Maciej już na pierwszej wizycie postawił trafną diagnozę i zalecił... Mateusz Pełen profesjonalizm (1) Witam, miałem złamaną kość piszczelową (założono mi płytkę), po dwóch... Marcin
Marcin - opinia (1) Bardzo polecam pana Pawła, ponieważ to prawdziwy specjalista, który zna się... Marcin Rehabilitacja (1) Po raz pierwszy korzystałam z rehabilitacji u Pany Tomka 10 lat temu. Miałam... Barbara M. Rehabilitacja skręconej kostki (1) Bardzo miła obsługa oraz profesjonalne i indywidualne podejście do klienta.... Piotr Ból pleców w ciąży (1) W połowie 8 miesiąca ciąży pojawiły się u mnie promieniujące bóle w plecach.... An Polecam (1) Bardzo dobry terapeuta. Trafiłem do niego z bólem biodra, który utrzymywał... M. Kasia - opinia (1) Mam problem z kolanem, od lekarza ortopedy jakieś 20 lat temu dostałam... Kasia Uporanie się z bólami głowy (1) Jakiś czes temu dowiedziałam się, że bóle głowy, które męczą mnie co jakiś... A. rehabilitacja cieśń nadgarstka (1) Kameralny gabinet. Duża wiedza medyczna. Szybki termin wizyty. Po serii... A.B. Polecam placowke Med - Reh (1) Jeżeli szukasz dobrej i fachowej rehabilitacji to jest to idealne miejsce dla... Klaudia W podziękowaniu za druga szanse:) (1) Mam schorzenie dolnego odcinka kręgosłupa, szyja tez nie jest we wspaniałym... Krzysztof Orlowski Bóle kręgosłupa i rehabilitacja po artroskopii kolana (1) Polecam zabiegi zarówno u Pauliny, jak i u Kamila. Paulina bardzo szybko (3... Kasia_G Rehabilitacja, która pomaga. (1) Pan Marcin Rosadziński jest w 100% skutecznym rehabilitantem. Zależy mu na... Grażyna Rehabilitacja, która pomaga. (1) Pan Marcin Rosadziński jest w 100% skutecznym rehabilitantem. Zależy mu na... Grażyna Pani Bogna-fizjoterapeutka (1) Skromna i szczuplutka, ale jak dopadła do moich bolesnych stawów i sztywnego... Izabela Polecam! (1) Po kontuzji kolana czekała mnie albo operacja albo rehabilotacja. Wybrałam... Monika Gorąco polecam (1) 100% profesjonalizm Asia Świetny w każdym calu!!! (1) Trafiłam do Łukasza z potwornym bólem karku, krzyża i pleców. Obecnie jestem... SzerJo