Polecam (1) Goraco polecam powyzszy Gabinet w szczegolnosci osobom dla ktorych sport jest... msz Polecam! (1) U mnie zaczęło się od kontuzji podczas meczu w piłkę nożną.... Wojtek Bardzo zadowolony (1) Serdecznie polecam gabinet REMEDI. Trafiłem do dr W. Krutko z dyskopatią,... Piotr Bugajski
ocena i wrazenia (1) Zespol rehabilitantow stanowia Ludzie z wiedza na wysokim poziomie. Pacjent... A.G. Polecam (1) Goraco polecam powyzszy Gabinet w szczegolnosci osobom dla ktorych sport jest... msz pełen profesjonalizm (1) pani Agnieszka jest wspaniałym człowiekiem , rzeczowo podchodzi do problemu ,... Magda B Potrafi motywować (1) Pani Karolina to profesjonalistka a przede wszystkim osoba o złotym sercu.... Ewelina Zdecydowanie polecam! (1) W przypadku kazdego urazu kieruje sie najpierw do pani Kasi albo Emilii, a... Igor Pełna "profeska" (1) Gorąco polecam gabinet rehabilitacyjny prowadzony przez panią Emilie. Pacjent... Maciej Gorąco polecam (1) Jak każdego chyba maratończyka i mnie dopadł problem z kolanem. Do... Martyna Rehabilitacja Nogi w gipsie (1) Pełen profesjonalizm . Pani Emila wie co robi, doradzi i pomoże . Moja noga... Bieszke Iza Gorąco polecam! (1) Gabinet Re-Forma polecił mi znajomy z pracy. Szedłem tam z bolącym od wielu... moteuSz Gorąco polecam! (1) Gabinet Re-Forma polecił mi znajomy z pracy. Szedłem tam z bolącym od wielu... moteuSz Złamanie 5 kości śródstopia (1) Pełen profesjonalizm . Pani Emila wie co robi, doradzi i pomoże . Moja noga... Bieszke Dziewczyna z powołaniem (1) Jestem mamą 1.5 rocznej Julci. Dostaliśmy skierowanie od neurologa na... Anna Krzyżanowska Rehabilitacja kręgosłupa i barku (1) Miałem problemy z barkiem (naderwane mięśnie) i kręgosłupem (podwójna... Kazik profesjonalizm (1) Polecam bardzo usługi p.Ani. Jest profesjonalistką, sumienną,... Wanda najlepsza fizjoterapeutka w Trójmieście! (1) Pani Ania potrafi osiągnąć niesamowite efekty w bardzo krótkim czasie. Po... Ola Fachowa pomoc (1) Łokieć tenisisty- wcześniej tylko ostrzyknięcia przynosiły poprawę, jednak... Agnieszka Polecam! (1) Witam. Chciałabym serdecznie polecić Centrum Rehabilitacji "Mewa"... Agata