godny polecenia (1) godny polecenia fizjoterapeuta, bardzo skuteczny i miły, już po pierwszej... M. OBRZEK LIMFATYCZNY (1) BARDZO DOBRY fizjoterapeuta ktory wykazal sie szersza wiedza niz nie... kasia Kłopoty z kręgosłupem (1) Jestem DJ-em i pracuję stojąc w niewygodnej pozycji, a także muszę nosić... fran
Polecam:) (1) Podejście p. Michała jest bardzo profesjonalne, dostosowane do indywidualnych... ak dla mnie super! (1) To bardzo wygodne mieć masaże we własnym domu, bo można po zabiegu odpocząć i... Alicja Centrum Rehabilitacji TOMED /PROFESJONALIZM POLECAM/ (2) Witam Jestem pacjentem w Centrum Rehabilitacji Tomed od dwóch miesięcy i jest... PIOTR PITII....... Polecam !!! (1) Profesjonalna , fachowa , miła obsługa !!! Cały personel jest zawsze... Danusia goscc - opinia (1) Super profesjonalny rehabilitant z dojazdem do klienta. goscc polecam (1) Bardzo fachowo i profesjonalnie p.Emilia zajmuje się pacjentem.Doradzi,... Małgosia Super fachowiec (1) W czerwcu złamałem rękę w trzech miejscach ,więc wakacje rozpocząłem z ręką w... Piotrek Kubiak Najlepsi w 3mieście (1) Bardzo dobra opieka, dbałość o klienta, profesjonalna obsługa i leczenie.... bark lewy polecam (1) polecam zdecydowanie, fachowość i profesjonalizm. joanna polecam (1) polecam zdecydowanie. zadowolona polecam (1) jestem zadowolona,polecam pacjentka Specjalista mwysokiej jakości (1) Za mną kilka wizyt u lekarzy, którzy rozkładali ręce nad moim bólem... Zośka Rehabilitacja narządów ruchowych - tylko tam. (1) Gabinet został polecony przed doktora przeprowadzającego operację. Zostałem... Mrówka Polecam (1) Polecam Pana Bartka, poszukiwałam kogoś kto będzie przyjeżdżał do mnie do... Elżbieta Polecam! (1) Trafiłam do Gabinetu Rehabilitacji w Gdyni do Pani Emilii z koszmarnym bólem... Basia naprawdę pomógł (2) Miałem poważny wypadek na Quadzie i od 2008 roku nie było sposobu, aby... Jan skuteczna pomoc (1) Gorąco polecam rehabilitację u p. magistra Jaśkowskiego przy dolegliwościach... EM