Pani Agnieszka Fizykoterapeutka (1) Polecam Fizykoterapeutkę Panią Agnieszkę, weszłam do niej kulejąc a wychodząc... Beata Ostrosłup (1) Jeśli boli Cię "ostrosłup" prędko jedź na rehabilitację do pana Marcina... Hanna przem - opinia (1) Gorąco polecam! Świetny fizjoterapełta, juz po pierwszej wizycie odczułem... przem
Bardzo dobry lekarz. Polecam ! (2) Swietna pani doktor, mila oraz sympatyczna. Trafiłam do niej po operacji na... anna t Najlepsza fizjoterapeutka w Trójmieście (2) Zdecydowanie polecam Panią Karolinę jako fizjoterapeutkę-rehabilitantkę.... Alicja Skuteczna rehabilitacja (2) Chcieliśmy podziękować za skuteczność rehabilitacji wykonywanej przez gabinet... Tomek Ula - opinia (1) Trafiłam do p. Ani z silnymi bólami kręgosłupa i szyi. Już następnego dnia po... Ula Uzasadnienie wysokiej oceny wspolpracy z Panem Tomaszem Lanieckim (1) Jestem pacjentem z problemami kregoslupa, kolan i barku.Przeszedlem rowniez... Jacek Birtus Jacek - opinia (2) Polecam każdemu, kto ma bóle kręgosłupa. Od pół roku cierpiałem na rwę... Jacek Dla mnie super (1) Pani Ania jest profesjonalistką w swoim fachu. Jest osobą punktualną,... Sławek Jolanta (1) pacjentka zadowolona z zabiegów Jolanta zerwane więzadło (1) Profesjonalny, dokładnie wszystko tłumaczy. Podkreśla jak ważna jest szybka... Dorota Skuteczna pomoc (1) Pani Ania to profesjonalistka, potrafi dopasować rodzaj masażu do potrzeb... Justyna Zdecydowanie polecam! (1) Zdecydowanie polecam rehabilitacje domowe p. Anny. Pełen profesjonalizm i... Grażyna S. kontakt do Pana Lanieckiego (3) Proszę o informację gdzie ma swój gabinet Pan Laniecki? Próbuję się do niego... sonny SKUTECZNA REHABILITACJA (1) Do Tomedu trafiłem z wypukliną krążka międzykręg. na poziomie L4-L5.... Jerzy - Sopot Ból odcinka lędźwiowego (1) 5 wizyt i poprawa o 200% odcinka lędźwiowego Fachowo i konkretnie Polecam Karol POLECAM (1) Młody chłopak, ale wie co robi, pewny siebie, a i porozmawiać można o... Dawid polecam gabinet (1) Polecam gabinet ze względu na fachową terapię, dokładne tłumaczenie ćwiczeń.... Agnieszka Paweł - opinia (1) Na rehabilitację wad postawy uczęszczają moje dzieci. Polecam innym. Uważam,... Paweł