Super! (1) p. Emilia uratowała moje obolałe i zestresowane plecy. Już po jednym masażu... Asia najlepszy gabinet w trojmiescie (1) Respira jest przyjaznym miejscem, z wykwalifikowanymi fizjoterapeutami.... Miau Zbyszek - opinia (1) jestem w pełni usatysfakcjonowany Zbyszek
Pan Jarek jako jedyny postawił trafną diagnozę i mi pomógł! (1) Moim problemem było ciągłe uczucie parcia na pęcherz. Wszelkie badania nie... pa-cjent Wielka Pomoc (2) "miło mi widzieć ze chodzisz przedwczoraj trzeba było Ciebie do tego gabinetu... Weronika dobry adres (1) Bardzo wysoka jakość usług,pan Tomek perfekcyjny w każdym działaniu,naprawde... ania Zdecydowanie polecam (1) Bardzo miły i fachowy personel. Trafiłem tam po skręceniu kolana kiedy nawet... Maciek najlepsi! (1) Pełen profesjonalizm. Przemiła obsługa, punktualność, podejście do klienta... Karolina Polecam... (2) W zasadzie wszystko najważniejsze zostało już napisane (wcześniejsze opinie),... T.S. Gorąco polecam (1) Korzystam regularnie z pomocy Pani Dominiki. Jest bardzo profesjonalna i ma... Tomasz Super specjalista (1) Witam, Do Pana Pawla trafilam po rehabilitacji u Pana Zaglanicznego. Pan... Asia Polecam rehabilitację w bólach kręgosłupa (1) Polecam masaż na ból kręgosłupa. Miła atmosfera i fachowe podejście. Szukałam... Renata rejestracja (2) korzystam z usług Revimedu już od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona z... pacjentka Gorąco polecam (1) Polecam z czystym sumieniem! Pani Emilia nie jednokrotnie ratowała moje plecy... OLIK jest zdrowiej (1) Czuć życzliwość,zainteresowanie pacjentem,obserwowałam osoby tam pracujące i... EWA Jak skutecznie i szybko poprawić swoje zdrowie i jakość życia (1) Od 7 lat miałem problemy z bólami pleców i sztywnością kręgosłupa. Od... Joseph Wera Zachwycona! (1) Nie miałam lepszego rehabilitanta i masażysty a wielu zajmowało się już moją... Kasia F Profesjonalnie (1) Polecam Fizjostację!! Profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Miła... Ania ból kolana (1) Jedyny terapeuta w trójmieście, który rzeczywiście bada pacjenta. Jestem... janina cud (1) "miło mi widzieć ze chodzisz przedwczoraj trzeba było Ciebie do tego... weronika