wesoły pacjent (1) FIZJOSFERA jest to wspaniały gabinet w którym pracuje fizjoterapeutka Pani... ulan Fizjomed (1) Pan Bartek 100%profesjonalizmu!!!! Miałam ogromny problem z lędźwiami po... Ines Godny polecenia (1) Od około 5 lat regularnie korzystam z usług Pana Bartka i jestem bardzo... Dariusz
Super masaż (1) Polecam tego masażystę. Korzystałem wielokrotnie z usług różnych... Maciek Skutecznie i szybko:) (1) Bardzo polecam tą firmę, rehabilitacja dała dobre efekty:) Avatar gorąco polecam (1) Z usług gabinetu miałam okazję skorzystać niejednokrotnie. Pan Michał... Aga opinia (1) Wreszcie trafiłem na rehabilitację gdzie zabiegi które mnie zalecono oraz ich... krzysztof Znowu sprawna ręka (1) Do Gabinetu Fizjo-Sport trafiłam z uszkodzonym prawym brakiem, z bardzo... Kasia Bardzo dobry specjalista w leczeniu bólów kręgosłupa (1) Bardzo dobry specjalista w leczeniu bólów kręgosłupa. Bardzo długo chodziłam... Basia SUPER- POLECAM (1) Dzięki Pani Emilii wróciłem do formy. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w... JACEK Pełen profesjonalizm! (1) W gabinecie w ekspresowym tempie postawiono mnie na nogi, niwelując ból... Agnieszka Polecam (1) Niesamowici specjaliści, świetna atmosfera i szybko widoczne efekty... Pyza polecam (1) sympatyczna obsługa, taktowna, profesjonalna, naprawdę godne polecenia miejsce zadowolona Indywidualna rehabilitacja & zajęcia grupowe (1) W Centrum Rehabilitacji Mewa spotkałam bardzo zgrany zespół specjalistów... Asia Postawiła mnie na nogi (1) Do Gabinetu Rehabilitacji Fizjo-Sport trafiłam z bardzo poważnymi... Ula Serdecznie polecam (1) Z problemami kręgosłupa borykam się od 4 lat. Dwa razy ucieklam ze stołu... Hanna Profesjonalizm i zaangażowanie (1) Bardzo cenię sobie fachowość i duże doświadczenie Pani Kasi Szymoniak oraz... Anna Po kontuzji kolana ani śladu (1) Jednym słowem dziękuję. Dwie wizyty wystarczyły, aby mógł biegać po kontuzji... Marcin Idealni na problemy z kręgosłupem (1) Duża wiedza, nie naciągają na kasę, dają dużo ćwiczeń do domu. W pełni... Ewelina Ból pleców (1) Pan Jakub bardzo mi pomógł z bólem odcinka lędźwiowego. Jako jedyny z wielu... Przemek