Jacek - opinia (1) w marcu 2012 przed i po rekonstrukcji ACL rehabilitację prowadził Paweł -... Jacek W końcu trafiłam pod właściwy adres ! (1) Cudownie dowiedzieć się, że uciążliwy ból pleców (przez wielu specjalistów... Marti Wielkie Dzięki!!! (1) Dzięki zabiegom wykonywanym w Gabinecie przez obie Panie Rehabilitantki mój... Beata
POLECAM (1) Miesiąc temu uległam wypadkowi, w którym złamałam rękę - główkę kości... Agata POLECAM GORĄCO! (1) Szeroka wiedza pana Grzegorza, super profesjonalizm, wielkie zaangażowanie i... Zadowolony pełen profesjonalizm (1) gabinet wypełniony młodymi, ale doskonale wykwalifikowanymi ludźmi, bardzo... ewa polecam (1) świetni fachowcy a do tego miło i przyjemnie ! magda Skuteczna rehabilitacja, polecam:) (1) Fachowa pomoc, rewelacyjne podejście do pacjenta. Dzięki rehabilitacji w... Ola Karolina - opinia (1) Rehabilitacja na najwyższym poziomie. Profesjonalne podejście do pacjenta.... Karolina Ból pleców (1) Od dłuższego czasu ból pleców mnie nie opuszczał. Dzięki rehabilitacji... Małgorzata Stawia na nogi (1) Pan Dominik prowadzi moją rehabilitację - bardzo szybko postawił mnie na nogi... Krystian Rehabilitacja barku (1) Podejscie rehabilitanta (Marcina) do tematu jest jasne i konkretne. Po... Piotrek_swr Polecam wszystkim Pana Jaśkowskiego:) (1) Po tylu miesiącach męki i bólu oraz leczenia się u innych... Marcelina SUPER POLECAM (1) Korzystam z usług Pana Grzegorza i muszę powiedzieć iż jestem pod wrażeniem... M opinia (1) Witam, chciałbym opisać sytuację jaka spotkała mnie parę dni temu. Jakieś 2... Paweł ANIA - opinia (1) PROFESJONALNE I MIŁE PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO PACJENTA ,SPRZĘT NA BARDZO... ANIA Wiesia - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa każdego kto potrzebuje pomocy w... Wiesia Profesjonalizm i pozytywna energia (1) Zdecydowanie najlepsze miejsce na trójmiejskiej mapie. Jestem pod wrażeniem... Aga rehabilitanci godni zaufania (1) Trafiłam do Centrum Rehabilitacji Mewa z moim narzeczonym już w lutym.... DiT opinia (1) .Szukałam w internecie i znalazłam p.Asię Prokop,chodziło mi głównie o... MARIA