Ogromna wiedza, doświadczenie i profesjonalizm (1) Przewlekły ból krzyża znacznie ustąpił już po 2 zabiegach. Teraz trzeba tylko... Joanna Zdecydowanie polecam! (1) Myslalem ze wiekszosc opini na trojmiasto.pl pisanych jest przez osoby... P ból kręgosłupa (1) Polecam Ostmedic przy wszelkich bólach kręgosłupa, dzięki profesjonalnej... Krzysztof
Polecam (1) Zostałem dzisiaj przyjęty przez doktora Rafało, wchodziłem do gabinetu jako... Robert Bardzo sympatycznie (1) Jestem bardzo miło zaskoczona, miejsce wydaje się ukryte, ale tętni życiem;)... Ania Kasia - opinia (1) wybitny specjalista, bardzo mi pomógł w problemach z kręgosłupem w momencie... Kasia Świetna rehabilitacja !!! (1) Co za szczęście, że znajoma lekarka poleciła mi ten gabinet ! Fachowa obsługa... Paweł Jakub H - opinia (1) x100 Dzięki :) Pod opiekę Pani Kasi trafiłem z naciągniętym prawym splotem... Jakub H Józefa - opinia (1) Bardzo miła pani, stworzona do tej pracy,komunikatywna i bardzo ciepła osoba,... Józefa być sprawną (1) Centrum profesjonalne w każdym calu i godne polecenia. Personel jest... Grażyna Fiz. Paweł Borowiński (15) Panie Pawle bardzo proszę o to żeby zwrócił pan uwagę na to co pan mówi do... pacjentka Fiz. Paweł Borowiński (6) Jestem bardzo zadowolona z pana pawła jako rehabilitanta szczególnie jako... MARIA M. Polecam! (1) Witam, mam zwyrodnienie biodra, od długiego czasu dokuczał mi ból w biodrze... Ewa Referencje (1) Bardzo cenię ludzi, którzy wiedzą co robią i robią to z pasją. Taka właśnie... Monika Szlachetne zdrowie! (1) Towarzysząc mojej żoneczce podczas Jej zabiegów rehabilitacyjnych poddałem... Marek Narzyński POMOCNE DŁONIE (1) Trafiłam do gabinetu dzięki rekomendacji przyjaciela, który korzystał z usług... Grażyna Narzyńska Bardzo, bardzo polecam (7) profesjonalnie, miło i skutecznie Elżbieta polecam! (1) Ostatnio przez problemy zdrowotne (mimo młodego wieku i aktywnego trybu... Ewa POLECAM REHABILITACJĘ W "MEWIE" !!! (1) Centrum Rehabilitacji „Mewa” to bardzo nowoczesne miejsce nie... daga Stawiają na nogi (1) Do Pani Kasi trafiliśmy po drugiej kontuzji sportowej syna. Od tamtego czasu... Karolina