polecam Panią Angelikę (1) Polecam Panią Angelikę. Chodzę na masaż bańka chińską i jestem bardzo zadowolona karolina pelna profeska (1) Rwa kulszowa z powodu wysunietego dysku zostala u Pani Kasi do stopnia, ze... Marcin Gorąco polecam (1) Do Pani Kasi po raz pierwszy trafiłam rok temu z koszmarną rwą barkową, która... Joanna
Agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam, pelen profesjonalizm, sympatyczna obsluga i przede... Agnieszka Jacek - opinia (1) Na rehabilitację do P. Kasi i P. Emilii trafiłem po rekonstrukcji kolana ACL... Jacek Sympatyczny profesjonalizm (1) W Mewie pracują bardzo sympatyczni rehabilitanci z dużym doświadczeniem i... Renia bole kregoslupa (1) Chodzilem kilka razy na rehabilitacje, bo co pol roku bola mnie plecy, mam... Sylwek Super gabinet (1) ja osobiscie trafilem do gabinetu przez przypadek z kontuzja przeciążeniową... Tomasz Stanisława - opinia (1) Polecam. Korzystałam z usług rehabilitacyjnych w gabinecie na... Stanisława Izabela - opinia (1) Dołączam sie do opinii o Panu Grzegorzu- naprawdę godny polecenia fachowiec.... Izabela Świetna rehabilitacja (1) Do Pana Grzegorza trafiłam z chondromalacją rzepek, po nieskutecznej terapii... Klientka Polecam (1) Polecam rehabilitację u p. Michała Chęcińskiego w gabinecie Re-Forma.... Maria K. polecam (1) Jestem pracownikiem fizycznym narażonym na kontuzje ,dzieki zabiegom u pani... Marcin Bigott Szybka pomoc przy bólach kręgosłupa (1) Ponieważ mam pracę siedzącą od czasu do czasu dokucza mi kręgosłup, ostatnio... Ania Super! (1) Trafiłem do pani Kasi po złamaniu nogi w 3 miejscach, po paru zabiegach było... Jankul Profesjonalista i pasjonat! (1) Pana Jarka można określić w dwóch słowach: Profesjonalista i pasjonat.... Łukasz Pawlak Skuteczna rehabilitacja (1) Fachowa pomoc i dobre efekty. Kilka wizyt pomogło w powrocie do normalnego... Sebastian Polecam (1) Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Z Panem Mateuszem... Ewelina zdrowie (1) trafiłam do p. Kasi z polecenia i opinii koleżanki. Trafny wybór. Podejście... ag wesoły pacjent (1) FIZJOSFERA - Super gabinet godny polecenia a w szczególności Pani Kasia... ulan