Polecam. Świetny lekarz. (1) Z powodu bólu kręgosłupa w ogóle nie mogłam się ruszać. Po wizycie u doktora... Marta warte polecenia (1) Po ciężkim wypadku komunikacyjnym i kilku miesiącach spędzonych w szpitalu,... Bożena Paweł - opinia (1) Szczerze polecam Pana magistra Jarosława Kowalskiego - świetny specjalista w... Paweł
Mewa Centrum Rehabilitacji (1) Bardzo polecam Centrum Rehabilitacji " Mewa " rzetelna i sprawna obsługa ,... Marysia Sopot mgr Sarna jest specjalistą godnym polecenia (1) Byłem u Pana Sarny z powodu bólu pleców i po 20 sesjach jestem jak nowo... Jacek P. Polecam!! (1) Ponad miesiąc temu uszkodziłem przyczep w barku. Chwilę potem byłem w... Krzysztof H. Indywidualne podejscie do czlowieka (1) Trafilam do Pani Kasi na rehabilitacje po operacji na tak zwana dyskopatie.... Jagoda Polecam (1) Wizyty w Centrum Rehabilitacji "Mewa" w Sopocie Kamiennym Potoku... Mikael F. Polecam !!! (1) Kilka miesięcy temu, podczas zajęć sportowych naderwałam więzadło w kolanie,... Klaudia Gorąco Polecam! (1) Z usług tego profesjonalnego gabinetu korzystam regularnie co kilka miesięcy,... Maciek Polecam! (1) Gorąca polecam usługi w Med Reh! Profesjonalna kadra, miła atmosfera i... Jacek POLECAM!!!! (1) Gabinety Rehabilitacji FIZJO-SPORT to kompetencja i kompleksowe zabiegi, a... Sylwia Anna Polecam (1) Dwa lata temu przygotowując się do eliminacji mistrzostw polski w siatkówkę... Czesław Ból pleców w ciąży (1) Jestem w szóstym miesiącu ciąży i niestety pojawiły się dolegliwości w dolnej... Magda Polecam (1) Z usług gabinetu korzystałem wielokrotnie pry leczeniu różnych urazów... Mirek Serdecznie polecam! (1) Do gabinetu trafiłam po wypadku komunikacyjnym, gdzie zostałam obsłużona... Anna K HALUXSY-STOPA (1) przypadłośc wielu kobiet...Te które decydują się na operację haluxsa borykają... JOLA POLECAM!! (1) Szczerze polecam ten gabinet ! Wspaniała atmosfera, profesjonalna obsługa i... Agnieszka Wielkie DZIĘKUJĘ!! (1) Za całokształt muszę serdecznie podziękować najlepszej na świecie... Anna jw - opinia (1) Pełny profesjonalizm i zaangarzowanie w pomoc pacientowi. jw