Rehabilitacja kręgosłupa (1) Ręce, a przede wszystkim wiedza Ani czynią cuda. Przeszłam już przez wielu... Marta W PEŁNI PROFESJONALNA KLINIKA (1) Anielska obsługa - z ciężkim sercem zakończyłem rehabilitację :-) Jakość... Tomek Gorąco polecam MED - REH (1) Do placówki tej trafiłam ponad 2 lata temu z wyrokiem na operację kręgów... Mirosława
jakośc usług na bardzo wysokim poziomie (1) Bardzo polecam Gabinet Fizjosfera, można szybko stanąć na nogi i tańczyć. Mój... Borówa Revimed-podziękowanie (1) Jestem niezmiernie zadowolony z masaży w Revimedzie. Z przykrością stwierdzam... fred Wyjatkowi specjalisci (1) Bardzo dociekliwi i świetni specjaliści! Korzystałem zarówno z usług... Michał Profesjonalna rehabilitacja przy urazach powypadkowych (1) Bardzo polecam. Ból i dolegliwości powypadkowe minęły po kilku wizytach i... Emilia Świetna jakość usług (1) Mimo, iż placówka jest mała to zatrudnia bardzo kompetentny personel. W... Michał Kontuzja kolana (1) Dziękuje za pomoc i rehabilitacje po kontuzji kolana. Profesjonalna i... Piotr 100 % SATYSFAKCJI (2) Moja ocena to zdecydowanie 6 a nawet 6+ :) Gdyby nie kompetencja i rozległa... Małgorzata Polecam!!! (1) Niezwykły profesjonalizm, łatwość w nawiązywaniu kontaktów z pacjentem i jego... Mama chłopczyka z SMA Anka - opinia (1) Gorąco polecam. Pomimo drobnej postawy, niesamowita siła:) Od dwóch lat, mój... Anka Super polecam (1) Ludzie lludzie moze nie wiecie co sie stalo bylem chory i jak starzec... Ignacy rehabilitacja, paznokcie, odnowa twarzy (1) POLECAM i jeszcze raz polecam. REHABILITACJA, masaże - pierwszy raz spotkałam... Aga Polecam (1) polecam masaż leczniczy kręgosłupa Jurek POLECAM REHABLITANTA (1) trafiłem do Pana Grzegorza z silnym bólem kręgosłupa, już po pierwszym... moljar Zabiegi rehabilitacyjne (1) Jestem pod wrażeniem kompetencji i wiedzy rehabilitanów, do swojej pracy... A. rzs rehabilitacja (1) Szczerze polecam pana mgr Kowalskiego. Potrafi poradzić sobie z tak... Hanna Urbańska Polecam:) (1) Mam bardzo pozytywnie doświadczenia i bardzo pozytywne efekty z... Krystyna P. Świetna masażystka i rehabilitantka (1) W gabinecie Ani jest po prostu... skutecznie. Anka potrafi zaradzić... Dana M