rzs rehabilitacja (1) Szczerze polecam pana mgr Kowalskiego. Potrafi poradzić sobie z tak... Hanna Urbańska Polecam:) (1) Mam bardzo pozytywnie doświadczenia i bardzo pozytywne efekty z... Krystyna P. Świetna masażystka i rehabilitantka (1) W gabinecie Ani jest po prostu... skutecznie. Anka potrafi zaradzić... Dana M
wizyta u Pana Dr Rafało i fizykterapia w Revimedzie (1) Dr Rafało to przede wszystkim wspaniały człowiek, który z sercem podchodzi do... Ksenia SUPERRRRRRR......... (1) CHOĆ GABINET FUNKCJONUJE OD NIEDAWNA TO Z "USŁUG" ANI KORZYSTAM JUŻ DŁUGI... Asia super (1) super barbara Serdecznie polecam (1) Bardzo profesjonalnie i dokładnie. Ania Serenity centrum rehabilitacyjne Gdansk Heweliusza 22 (1) Obiekt w b.dobrym miejscu, mila obsluga, nowoczesny sprzet, fachowa opieka... Maria z paru dolegliwości wyszedłem (1) wiele rzeczy da się naprostować BP Polecam :) (1) Po dłuższym czasie skorzystałam ponownie i wciąż jestem zachwycona :) Jakość... N. polecam (1) Bardzo fachowe podejście do pacjenta. Bez naciągania. Na prawdę polecam. krzysztof Super (1) Gorąco polecam, pełen profesjonalizm ... Ewa Z.H. - opinia (1) W kwietniu uległam wypadkowi, kość ramieniowa była w kawałkach. Przeszłam... Z.H. Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony i gorąco polecam wi Polecam (1) Polecam masaż leczniczy, szczególnie kręgosłupa Weronika Drenaż limfatyczny u Pani Kasi- cudowne ręce z olbrzymią mocą:) (1) Dzięki Pani Kasi i jej cudownym dłoniom moja ręka jest w świetnym stanie.... Magda Masaż - drenaż limfatyczny (1) Do gabinetu trafiłam przypadkowo z obrzękiem limfatycznym stopy. Drenaż... Kamila Wspaniała rehabilitantka (1) Super rehabilitantka ze wspaniałym podejściem , kompetentna i bardzo... Beata Plona Polecam.... (1) Polecam.... Gość POLECAM (1) Bardzo polecam zabiegi w tym gabinecie, profesjonalna obsługa, bardzo miła... barabara