nareszcie mnie przestało boleć !!! (1) Do Pana Wojtka trafiłem przez groupon ponieważ od paru miesięcy bolał mnie... Witold REWELACJA (1) POLECAM WSZYSTKIM. GABINET , OBLUGA, CENY, ORAZ EFEKTY NA OCENE CELUJĄCĄ gosia Michał - opinia (1) Zdecydowanie polecam, super fachowiec, w końcu ktoś mi pomógł na bóle w... Michał
Profesjonalizm i wysoka jakość. (1) W moim przypadku wizyty zazwyczaj związane były z chęcią pozbycia się ostrego... Jakub Krysiński Polecam (1) Polecam. Obsługa, wyposażenie, czas oczekiwania, wszystko tak jak być... Andrzej Korbicki Wracająca do zdrowia :) (1) Polecam gabinet, którego specjalista dał mi nadzieję na to, że można obudzić... sandy88 polecam w 100% (1) Cudowny, przemiły człowiek, z rękoma uzdrowiciela ;) - polecam Ania Jedyny zaufany, profesjonalny i przede wszystkim skuteczny! (1) Do Pana Jarka trafiłem kilka miesięcy temu, po wielu nieudanych próbach... Przemysław Kołaczyński Agata M - opinia (1) Uwazam sie za wymagajaca osobe i mialam wiele obaw co do skorzystania z uslug... Agata M Nordic Walking (1) Bardzo fajni młodzi ludzie, zajecia dopasowane to cwiczącego. Wesolo z... Kamil profesjonalnie i z przyjaznym nastawieniem (1) Gorąco polecam zajęcia Nordic Walking! Intensywność treningu dobrana do... Kamil polecam osteopate (1) Bylam u Pana Leszka wiele razy, bardzo mi pomogl. Jest wyjatkowej klasy... agata POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Człowiek uśmiechnięty, pełen pozytywnej energii i co najważniejsze dobry... RDOROTA rehablitacja (1) Mogę szczerze polecić to Centrum, korzystałam z porady neurologa i lekarza... Iwona rehabilitacja (1) witam, chcialbym bardzo podziękować p. Jarkowi , jest wspaniałym... zbyszek Wspaniały ortopeda, masażysta i terapeuta - naprawdę godny polecenia! (1) Moje problemy z kręgosłupem pojawiły się po urodzeniu dziecka. Ból w odcinku... Monika K. Już zawsze tylko tam. (1) Cudowne miejsce. Pani Iza i Pani Ewa są przede wszystkim doskonałymi... Daniel Gorąco polecam (1) Dr Majkowski rehabilitował mego męża,który miał poważne problemy z... Lucyna POLECAM!!! (1) BARDZO ZDOLNY, MŁODY MASAŻYSTA! DO KAŻDEGO KLIENTA PODCHODZI INDYWIDUALNIE!... fisher polecam bardzo bardzo (1) Byłam u Pana Leszka z dwojgiem dzieci, przemiła, kompetentna osoba. Po... Agnieszka