bóle kręgosłupa (1) Mam poważne zwyrodnienia odcinka lędzwiowego łącznie z uciskiem na worek... Jarek zerwane więzadło rzepki (1) Bardzo profesjonalna praca, przyszedłem bez ruchu w stawie kolanowym a... Czarek rehabilitacja naprawdę pomaga (1) Leczenie rozpoczęłam w listopadzie, w innym gabinecie, po miesiącu leczenia... D.
Opinia pacjenta (1) Odczuwalna poprawa juz po pierwszym zabiegu. Polecam. M.F.Kostrzewa Super obsługa i jakość (2) Badania do pracy w jeden dzień!!! Bardzo miła obłsuga - zarówno recepcja,... krzysiek Pełen profesjonalizm (1) Nowoczesny sprzęt, rewelacyjni terapeuci, przystępne ceny, super lokalizacja... On Piłkarz (1) Serdecznie polecam Pana Jarka . Jest to świetny rehabilitant oraz... Piłkarz Pacjent (1) Gorąco polecam tą placówkę: Miła atmosfera, fachowa i szybka obsługa... Zadowolony Pacjent Na szóstkę - najlepszy taping! (1) Świetna konsultacja, rewelacyjny kontakt. Taping, czyli naklejanie... Klient Pani Ania (1) Jestem bardzo zadowolona... Pani Ania postawiła mojego męża na nogi po... Ania BEATA - opinia (1) Niedawno korzystałam z zabiegów rehabilitacyjnych w tym Centrum- bardzo... BEATA Basia - opinia (1) Korzystam z rehabilitacji u P. Emili i jestem b.zadowolona. Pełen... Basia Gdyby nie p. Jarek... (2) Do Pana Jarka trafiłem przez kolegę, który był bardzo zadowolony z pomocy... Tomasz Osipiak Profesjonalna pomoc w trudnych przypadkach (1) Jestem po złmaniu stawu skokowego . Dzięki wysokiemu poziomowi wiedzy... Jarek Ciąża! (1) Ból pleców w 7 miesiącu ciąży uniemożliwił mi normalne funkcjonowanie. Masaż... Basia Misiu - opinia (2) Witam miałem okazję korzystać z usług owego Gabinetu, obsługa 6/6... Misiu Rehabilitacja (1) Pozytywnie zaskoczył mnie profesjonalizm i atmosfera w tym gabinecie! Pani... Bartek zimno (1) jestem stałą bywalczynią i jestem bardzo zadowolona z terapii. Łukasz to... Ania super rehabilitacja (1) profesjonalizm w podejściu do klienta i przemiła atmosfera, personel jest... Gosia Polecam! (1) Muszę z przyjemnością pochwalić ten gabinet, a wiem co mówię, bo byłem już w... Tomek