Polecam! (1) Warto znalesc chwile czasu dla siebie i spedzic go wlasnie w tym miejscu!... ola Rewelacja (1) Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić Gabinet :). Obsługa jak i wiedza na... Mateusz szybko i ze zrozumieniem (1) Bardzo miłe miejsce z rodzinną atmosferą, a przy tym dobrzy fachowcy.... Paweł
polecam:) (1) Polecam serdecznie :) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i atrakcyjne... o. Przemiła atmosfera!!! Zabiegi u Pani Kasi czynią cuda (1) Złote ręce pani Kasi i jej zaangażowanie pomogły mi w walce z ciężką... Pacjentka Serdecznie polecam rehabilitację. (1) Serdecznie dziękuję i polecam rehabilitację w ich wykonaniu. Terapeutki... Pacjent prawie wyleczony :) Madzia - opinia (1) Przyszłam do gabinetu na terapię czaszkowo-krzyżową w nadzieji że pomoże mi... Madzia Sławek B. - opinia (1) Ogólnie jestem bardzo zadowolony z usług Revimedu. Pierwszy raz widziałem, że... Sławek B. Profesjonaliści Polecam! (1) Szczerze polecam gabinet Państwa Majkowskich!Lekarze zbagatelizowali moje... Ota Polecam !!! (1) Skorzystałam z komputerowego drenażu limfatycznego. Dla mnie efekty... Ania Serdecznie polecam i dziękuję. (1) Bardzo przyjemne miejsce i przede wszystkim naprawdę zaangażowane osoby z... Grzegorz polecam (1) Do Pani Justyny trafiłam w opłakanym stanie, przez ból nie mogłam normalnie... Dominika Mathea Profesjonalizm i kompetecja (1) Przeszedlem w Centrum Medyczno - Rehabilitacyjnym w sumie 60 ( a czeka mnie... Krzysztof Rogowski polecam (1) Z radością stwierdzam że, mamy w Gdańsku tak profesjonalnego doktora i... dariusz RRafał - opinia (1) Miałem problem z bólem w krzyżu od 2 miesięcy. Po 2ch wizytach u Pana J.... RRafał Profesjonalizm (1) Profesjonalnie prowadzona hipoterapia. Synek czuł się komfortowo i... Justyna - Mama Kubusia Super :))) (3) Profesjonalne podejście do pacjenta, mila obsługa na recepcji i na zabiegach.... Antoni Rehabilitacja - 1. klasa (1) Muszę przyznać, że bardzo profesjonalnie wyposażona placówka ze świetnymi... Zadowolony pacjent Polecamy (1) Pierwszy raz trafiliśmy do Revimedu kilka dni temu. Wcześniej leczyliśmy się... Wojciechowscy Polecam (1) Bardzo miła obsługa, atmosfera podczas zabiegów i ćwiczeń rehabilitacyjnych... Tomasz