zdecydowanie tak! (1) miałem przyjemność bycia klientem tej firmy i polecam ją gorącą!!! Pani Ania... tomek bogini! (1) Boska Pani Agnieszka prowadzi mnie jak typowy specjalista. Fachowe porady i... Michał Godni polecenia (1) Polecam każdemu,kogo zrazili nieudolni neurolodzy,ortopedzi lub inni lekarze.... P.K
Profesjonalna rehabilitacja (1) Do Pana Tomasza trafiłam z dolegliwościami kręgosłupa, dzięki ogromnemu... Kornelia Domachowska Andrzej z Niemiec - Szczerze polecam! (1) Od czasu do czasu musialem korzystac z terapii manualnej, poniewaz w wyniku... Andrzej z Niemiec Rewelacyjna odnowa (1) Dzień dobry, o firmie Remedi dowiedziałem się od znajomego. Od samego progu... Krzysztof Stefanski Pomogło! (2) Biofeedback naprawdę działa. Nastawiony byłem dość sceptycznie, ale już... Aazrael Dziekuję (1) Pół roku temu przeszłam operację jestem po mastektomii radykalnej. Dzięki... ELŻBIETA HOFFER Polecam - bardzo dobra rehabilitacja! (1) Trafiłam w ręce Kariny i Magdy E. - POLECAM!!! Potrafią człowieka postawić na... Daga szczerze polecam!! (1) Korzystałam z usług gabinetu po operacji ACL i polecam innym tą placówkę.... m Polecam (1) Bylo milo wreszcie spotkać w Trojmieście fachową i wykwalifikowaną pomoc z... :) Cudowne ręce Pani Agnieszki! (1) Pani Agnieszka jest cudotwórcą. Miałam nieustanny ból pleców. Po kilku... Anna PROFESJONALISTA (1) DZIĘKUJĘ PANIE TOMASZU ZA POŚWIĘCONY CZAS. DZIĘKI PANA POMOCY MOGĘ CIESZYĆ... ALEKSANDRA.N Pani Agnieszka pracowała nad moim przypadkiem (1) (dość skomplikowana operacja barku) przez prawie pół roku i dała się poznać w... Krzysztof Brychczyński PROFESJONALISTA (1) PAN TOMASZ TO PROFESJONALISTA Z OGROMNĄ WIEDZĄ I ZAANGAŻOWANIEM. POLECAM... JAKUB.D POLECAM PANA TOMASZA WSPANIAŁY FIZJOTERAPEUTA (1) Dzięki Panu Tomaszowi uniknąłem operacji, wcześniej chodziłem po różnych... Krzysztof JEDYNY W SWOIM RODZAJU PROFESJONALISTA - POLECAM (1) Pan Tomasz jest profesjonalistą. Trafnie diagnozuje problemy,które są... MARIKA Szczerze polecam (1) Fachowa rehabilitacja=brak konieczności wykonania zabiegu operacyjnego .Tak... Ania Bardzo dobry rehabilitant! (1) Do Dominika uczęszczam regularnie od kilku lat co dwa tygodnie z powodu... Magda Jacek - opinia (1) Profesjonalne i wszechstronne podejście do problematyki rehabilitacji... Jacek