polecam (1) mam problem z plecami od zeszłego roku gdy urodziłam dziecko i pan Wojtek... Jadwiga Polecam (1) Miałem do czynienia z wieloma lekarzami i rehabilitantami. Niestety w dużej... Rafał T. Niesamowite!! (1) Kobieta uratowała mnie przed operacją kręgosłupa!!!... Michał
PROFESJONALNIE (1) DUŻA WIEDZA i PRAWDZIWA PASJA pozwalają osiagać sukcesy również w... Emma Edward Pupel - opinia (2) Wymagający wobec pacjentów i skuteczny do bólu!Polecam. Edward Pupel masaż kręgosłupa (1) Polecam wszystkim osobom mającym problemy z kręgosłupem do korzystania z... Krzysztof Gliński Prawdziwy Specjalista (1) Pan Jaśkowski jest prawdziwym specjalistą, doskonale wie, co i jak zrobić,... Ada Pieniążek Polecam (1) Pan Jaśkowski bardzo pomógł mi na mój pierwszy poważny ból kręgosłupa,... Sylvia Polecam (1) Gorąco polecam gabinet Pana Dominika. Indywidualne podejście do pacjenta.... Anka schorzenia kręgosłupa (1) Posiadam zwyrodnienia kręgosłupa w dolnym odcinku. Oczekiwanie na zabiegi NFZ... X Świetny ośrodek! (1) Ćwiczenia bardzo pomogły mojemu synkowi. Wyraźnie prostsze plecy i silniejsze... Mama*2 doskonale efekty (1) Od trzech lat mam zdiagnozowane uszkodzenie kregow szyjnych na podstawie... Joanna Zdecydowanie polecam ! (1) Zdecydowanie polecam gabinet Pana Dominika Zaglanicznego. Miła i fachowa... Rena dziękuję (1) :) dziękuję bardzo i bardzo polecam Anna Rezultaty przerosły najśmielsze oczekiwania (1) Moja mama od lat cierpiała na bardzo ostre bóle kręgosłupa. Ograniczało to... Michał Błaszak polecam (1) Korzystałem z rehabilitacji w ramach pakietu Medicover, nie była to moja... Tomasz Bardzo polecam, Zapobieganie dolegliwościom nawet już w czasie 3 tygodni od pierwszej wizyty (1) W bardzo krótkim czasie od pierwszej rehabilitacji znaczna poprawa ruchu i... Anna Jalena Z czystym sumieniem POLECAM wszystkim (1) Córka (15 lat), z powodu bólu w kolanie, od dwóch lat wędrowała po... Ania i Ala Mowisz rehabilitacja myślisz Dominik Zaglaniczny... (1) Jesli rehabilitacja to tylko tam zaczne od najważniejsxego ogromne... Marcin B. Polecam rehabilitację dziecięcą (1) Dzięki Pani Marcie moje dziecko z asymetrią urodzeniową prawo-lewo i... Agga