Moja przygoda z Centrum Zdrowego Kręgosłupa. (1) Wszystko zaczęło się jakieś dziesięć lat temu, kiedy pojawiły się u mnie... Krzysztof Gliński Jak najbardziej polecam! (1) To nie tylko lekarz z wielką wiedzą ale rowniez wspaniały czlowiek który do... Jarosław Suchomski Polecam z całego serca!!!! (1) Mialam rwe kulszową i brałam zastrzyki ktore nic nie pomagały. Z zawodu... Teresa Kieszkowska
oby było więcej takich (1) jestem zadowlonona z rehabilitacji. profesjonalne podejscie do pacjenta i... dominika Zdecydowanie polecam! (1) Polecam wszystkim, którym przydarzyła się przykra kontuzja, jaką jest blokada... Małgorzata Warczak Małgosia-Polecam bardzo gorąco. (1) Jestem pacjentką Dr.Majkowskiego od 1.5 roku.Dowiedziałam się o jego terapii... Małgosia bardzo dziękuję za pomoc (1) Polecam gorąco Pana Tomka dzięki niemu uniknąłem operacji kręgosłupa .Bardzo... krzysztof N Kasia - opinia (1) Chyba jedyna przychodnia, w której może znaleźć opiekę, kobieta w ciąży, z... Kasia Chiropraktyka - leczenie kręgosłupa na miarę XXI wieku (1) Aż trudno uwierzyć, że w naszym kraju dopiero od niedawna, bo od kilku lat,... Rafał Iwański POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Najlepsi na całym świecie, szczerze polecam bo korzystałem z masaży w wielu... Pan warto skorzystać, kiedy odczuwasz ból kręgosłupa (1) Profesjonalna i miła obsługa. Szybko odczuwalna poprawa za rozsądną cenę. W... Jakub Gorąco polecam (1) Chociaż mam dopiero 22 lata dokuczają mi bóle pleców.Każdy dzień zaczynałem... Mateusz Podziękowanie (1) Wysoki profesjonalizm i ogromna życzliwość dr Leszka Majkowskiego sprawiają,... Ewa M. Przede wszystkim ludzkie podejście do pacjenta, polecamy wszystkim!!! (1) Znalazłam ten gabinet przez przypadek, szukając rehabilitacji dla mamy, która... Ola KOSZMAR MIGRENOWY... (1) Od wielu lat sen z mych powiek spędzał potworny, migrenowy ból głowy...... eWa POLECAM GORĄCO (1) FACHOWIEC NAJWYŻSZEJ KLASY, LECZENIE W TYM GABINECIE TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ,... Artur Radecki 3 X TAK!!! (1) Polecam ze wszystkich sił! Joanna profesjonalizm i nieoceniona pomoc (1) Wyleczenie mojego partnera jest najlepszym dowodem na ogromná wiedzé medyczná... Anna Klebeko Bardzooooooo polecam! (1) Niezwykla wiedza, profesjonalizm, wywiad i badania przedwstepne jakich... Halinka Paulina - opinia (1) Serdecznie polecam...Pełen profesjonalizm oraz sympatyczne podejscie do... Paulina