Polecam (1) Pozdrawiam i Dziękuję Katarzyna S. Krzysiek - opinia (1) Fachowa rehabilitacja, doświadczenie i umiejętności dają bardzo dobre... Krzysiek Świetne :) (1) Byłam uczestnikiem sesji, prowadzona w pięknym stylu, czułam się wyśmienicie... ~uczennica~
MASAŻ (1) WREŚCIE ZNALAZŁAM MASAŻYSTKE Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA ODNOŚNIE PROBLEMÓW Z... LUDWISIA REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim kobietom w ciązy, dzięki Pani Małgosi mój kręgosłup w... kamila gorąco polecam (1) Bardzo polecam usługi rehabilitacyjne, obsługa bardzo miła, profesjonalne... Magda SUPER (1) Dzięki Pani Małgosi - czuję się świetnie, kręgosłup powoli wraca do normy,... Iwona ocena dotyczy gabinetu we Wrzeszczu (1) Po prostu polecam. Pan Zaglaniczny jest osoba fachowa, indywidualnie... d kasia - opinia (1) Pani Renata jest rewelacyjnym nauczycielem,ciepłym,indywidualnie podchodzącym... kasia nie tylko rehabilitacja!!!!!! (1) A mi Pani Małgosia pomogła zgubić 7 kg !!!!!!!!!Pewnie się tym nie chwali ale... Elżbieta S Tutaj warto przyjść nie tylko wtedy kiedy juz nie możesz chodzić. (1) Wspaniała wiedza na temat człowieka i jego dolegliwości.A co najważniejsze... Zuzanna nieuczciwy pracodawca (1) UWAGA NIEUCZCIWY PRACODAWCA.PRZESTRZEGAM OSOBY CHCACE PODJAC PRACE W TYM... ŁUKASZ TOKARSKI Dziękuję i wszystkim polecam (1) Wszytskim połamańcom polecam ten gabinet. Pełen profesjonalizm. Dzięki... Eliza Robert - opinia (1) Chcę pochwalić Panią Kasię, która wykazuje niezwykły profesjonalizm, jest... Robert Od stydentki chodzącej na zajęcia w czwartek (1) Koleś na praktykach z samymi dziewczynami bardzo mi się to nie podoba i... Nie zadowolone z tego pomysłu