CR Serenity (1) Jestem po stosunkowo niedużym urazie, który niestety muszę wyleczyć poprzez... :) pomoc w ciągłych bóle kręgosłupa (3) Przez długi czas męczyły mnie ciągłe bóle kręgosłupa - leki , zastrzyki nic... Halina rewelacja (2) Korzystałam z pakietu zabiegów rehabilitacji na >rwe kulszową< Jestem b.... Asia
Małgorzata Ciecierska - opinia (1) dziekuję Panu Majkowskiemu za wszystko!!!!! Mój syn Jakub z MPD i ja... Małgorzata Ciecierska Dziękuję P.Moniko (1) Napiszę krótko. Doskonała obsługa, miła atmosfera, i co najważniejsze wiedza.... Pacjentka z ew-i MED polecam 200% (1) zabiegi pani Agnieszki przyniosły mi dużą ulgę. jestem po mastektomii.... Ewa dobry specjalista (1) polecił mi gabinet Pana Janusza znajomy walczący z problemami kończyny dolnej... Krzysztof Piotrowski rewelacyjny, ocalił moją siostrę od wózka inwalidzkiego (2) Na Leszka Majkowskiego trafiłam szukając pomocy dla swojej siostry, która po... Barbara Modzelewska polecam zabiegi (1) Pani Agnieszka okleiła mi nogi taśmamy. Po kilku zabiegach dolegliwości... marta Bark i kolano (1) Serdecznie polecam Pana Jarka! To czwarty fizjoterapeuta, u którego byłem w... Marcin Chlebosz POLECAM (1) Podejście do dziecka oraz wiedza utwierdziła mnie w przekonaniu ,że trafiłam... Marta Mój kontakt z REMEDI (2) Gabinet ten polecił mi kolega który wcześniej przechodził tam rehabilitację... Dariusz D. Gdynia 14 letni judoka - uraz barków (1) Michał, mój syn-14-letni judoka doznał w sierpniu 2010 urazu barków. We... Marek Szczerze polecam. (1) Pan Jarek jest rewelacyjnym fachowcem. Profesjonalnie podchodzi do pacjenta,... iwona Polecam (1) Jestem pracownikiem fizycznym. Od 2 lat cierpię na mniejsze czasami większe... Daniel Krzysztof - opinia (1) Fantastyczne! Kobieta wyciągnęła mnie z permanentnego bólu pleców. Nie muszę... Krzysztof Przeształo boleć. (1) Polecam wszystkim ,miałem bóle głowy związane z lordozą.Kilka wizyt w... Paweł Joanna - opinia (1) Pani Agnieszka pomogła mi pozbyć się uciążliwych bólów kręgosłupa szyjnego.MA... Joanna Porażka (2) Głęboka komuna przy tej poradni to nic. Totalna porażka od rejestracji po... Pacjent - oby nigdy więcej tam Fachowo i z zaangażowaniem (1) Fizjoterapeuta Jarek to bardzo miły człowiek żywo interesujący się problemem... Jacek