Bardzo polecam (1) Rozbolał mnie kręgosłup tak, że nie mogłem siedzieć, stać ani leżeć. Do tego... Jacek Polecam (1) Rehabilitacja warta polecenia! obsługa profesjonalna, gabinet w rewelacyjnym... Krzysztof Teresa - opinia (1) Pan Paweł to profesjonalista w swojej dziedzinie, sprawdza się jako świetny... Teresa
Najlepszy specjalista jakiego znam - gorąco polecam!!! (1) Jeżeli ktoś szuka specjalisty z prawdziwego zdarzenia to polecam. Zna się na... Adam C Goraco polecam!!! (1) Od lat cierpiałam na bóle kręgosłupa. Byłam u wielu rehabilitantów, którzy... J. S. polecam (1) profesjonalnie i z wielkim zaangażowaniem p.Pawła Krysia Polecam (1) Miły Pan, który zna się na rzeczy. Doświadczenie jest...to się czuje. Do tego... Joanna T. Udany wypoczynek w Sopocie (1) Jeśli ktoś wejdzie na stronę Sanatorium Kamienny Potok i zobaczy zdjęcia to... Gość polecam serdecznie !!! (1) Do Pani Agnieszki przyszłam z polecenia, ponieważ miałam poważny problem z... Dorota Radlińska uszkodzenie kolana (artroskopia) po wypadku komunikacyjnym (1) w połowie września miałem zabieg na kolano po wypadku komunikacyjnym... mariusz zdzieszyński Człowiek, który wie jak pomóc. (2) Mimo, jak się wydawało poważnej kontuzji kolana, którą ortopeda... Oksana Sulikowska profesjonalna, nowoczesna terapia (1) Ręka po bardzo poważnym urazie ( uszkodzone 3 nerwy, tętnica, zanik mięśni ).... Ilona Wiśniewska maltretują jak nikt inny :) (2) Moje ulubione rehabilitantki to oczywiście Karina i Madzia - są po prostu... D. Seredcznie polecam!! (1) Dzięki rehabilitacji u Pani Agnieszki zapomniałam co to uciążliwe bóle... ania_wis Dziękuję Panie Tomku. (1) Polecam wszystkim, którzy maja problemy z dolegliwościami kręgosłupa, oraz... ŻBIKOWSKI MICHAŁ zdecydowanie tak! (1) miałem przyjemność bycia klientem tej firmy i polecam ją gorącą!!! Pani Ania... tomek bogini! (1) Boska Pani Agnieszka prowadzi mnie jak typowy specjalista. Fachowe porady i... Michał Godni polecenia (1) Polecam każdemu,kogo zrazili nieudolni neurolodzy,ortopedzi lub inni lekarze.... P.K Profesjonalna rehabilitacja (1) Do Pana Tomasza trafiłam z dolegliwościami kręgosłupa, dzięki ogromnemu... Kornelia Domachowska Andrzej z Niemiec - Szczerze polecam! (1) Od czasu do czasu musialem korzystac z terapii manualnej, poniewaz w wyniku... Andrzej z Niemiec