Z czystym sumieniem POLECAM wszystkim (1) Córka (15 lat), z powodu bólu w kolanie, od dwóch lat wędrowała po... Ania i Ala Mowisz rehabilitacja myślisz Dominik Zaglaniczny... (1) Jesli rehabilitacja to tylko tam zaczne od najważniejsxego ogromne... Marcin B. Polecam rehabilitację dziecięcą (1) Dzięki Pani Marcie moje dziecko z asymetrią urodzeniową prawo-lewo i... Agga
szczerze polecam (1) Do grona pozytywnych opini dołanczam moją. Trafiłam do Centrum z dużym bólem... Magdalena fifffek - opinia (1) Polecam wszystkim .Pełen profesjonalizm. fifffek zenek - opinia (1) Piękna kobieta Wspaniale masuje zenek Polecam (1) Do Pana Dominika Zaglanicznego trafiłam po 4 latach walki z bólem prawej... H.A. Świetna sprawa (1) Masaż bolących mięśni wykonany profesjonalnie. Pełen relaks, kultura i... Maciej jedyny taki :) (1) Po półrocznym chorowaniu ( zerwanie ścięgna w barku ), trafiłem do Pana... Janusz Rewelacyjny rehabilitant (1) Pan Jaśkowski jest naprawdę godnym polecenia rehabilitantem. Zaangażowany,... Arek GORĄCO POLECAM (1) Nawracające bóle pleców i ramion w końcu zmusiły mnie do wizyty u... Aneta przywrócona ruchomość barku (1) dlaczego polecam?bo na własnym przykładzie sprawdzilem jak metody terapi... Krzysztof Justyna potrafi postawić na nogi! (1) Justyna rehabilitowała mnie po skomplikowanym złamaniu kości udowej.... Ola Gordon Polecam, warto!! (1) Może byłem dość dawno, ale miła atmosfera pomogła mi w walce o powrót na... Kostia Ilość nie jakość... aby 40zł było (2) Płać i nie wymagaj......! Jesteś pozostawiona sama sobie, musisz się upominać... mała_kasia Rehabilitacja stawu barkowego po zabiegu artroskopii (1) We wrześniu przeszedłem zabieg artroskopii stawu barkowego lewego. Związane... Mateusz Marek - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam pana Pawła. Jest profesjonalistą w swojej... Marek Profesjonalna pomoc - skuteczna rehabilitacja (1) Polecam Pawła Gołaszewskiego - 500 136 040 Doprowadził do pełnej sprawności... Ada S. nareszcie mnie przestało boleć !!! (1) Do Pana Wojtka trafiłem przez groupon ponieważ od paru miesięcy bolał mnie... Witold REWELACJA (1) POLECAM WSZYSTKIM. GABINET , OBLUGA, CENY, ORAZ EFEKTY NA OCENE CELUJĄCĄ gosia