super jakosc diagnozy i usługi (1) Ponieważ uprawiam różne sporty więc i kontuzje sie zdarzaja, Dominik zawsze... Andrzej L Polecam! (1) W terapiach pana Dominika najbardziej cenię sobie indywidualne podejście do... JD super fizykoterapia!metody pracy, ktore rzeczywiście działają (2) super fizykoterapia!metody pracy, ktore rzeczywiście działają c
Dorota - opinia (1) W moim przypadku zabieg usunięcia guza przyczynił się do porażenia nerwu... Dorota pełen profesjonalizm :) (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej rehabilitacji,stosowanych metod... Kasia Gorąco polecam (1) Gorąco polecam, bardzo profesjonalna obsługa, niezwykła skuteczność, po... Małgorzata Izabela z Elbląga - opinia (1) Pan Jarek jest pasjonatem swojego zawodu i dlatego jego usługi w zakresie... Izabela z Elbląga Świetny fachowiec, super efekt terapii (1) Witam, Choruję od wielu lat na zapalenie stawów. Trafiłem do p. Majkowskiego... Marcin NAJLEPSZE REHABILITACJE - POLECAM!!! (1) WSZYSTKIM, KTÓRZY MAJĄ JAKIŚ URAZ I POTRZEBUJĄ REHABILITACJI POLECAM WIZYTĘ U... Monika świetny fachowiec w każdym calu (1) polecam anna Rwa kulszowa (1) Witam, Byłem u Pana Jarka z problemem rwy kulszowej. Po pierwszym zabiegu... Jacek Asia - opinia (1) Gwarantowane uzyskanie natychmiastowej pomocy w dolegliwościach Asia Fizjoterapia na medal ! (3) Kilka miesięcy temu doznałem bardzo poważnej kontuzji sportowej, która... Krzysztof K. Polecam! (1) Jest to specjalista, który nie spoczął na laurach, lecz stale się kształci.... Karolina Nie polecam (2) Przy pierwszej wizycie brak jakigokolwiek wstępnego wywiadu, założenia karty... Pacjent POLECAM (2) Dziękuję za rehabilitację. Piotr w. Polecam wszystkim :) (1) Trafiłem tu po nietrafionych kilku wizytach w innej znanej i ponoć dobrej... Jarek doskonaly doktor (1) Do doktora Majkowskiego trafilem po dlugotrwaych dolegliwosciach kregoslupa... waldemar super! (1) Byłem w kilku placówkach w których powiedziano mi ,,jest kiepsko ,na razie... timo zdrowie (1) Tak,tak wielu ludzi narzeka na bóle kręgosłupa, a nie wie, że jest KTOŚ kto... Maria