Super :))) (3) Profesjonalne podejście do pacjenta, mila obsługa na recepcji i na zabiegach.... Antoni Rehabilitacja - 1. klasa (1) Muszę przyznać, że bardzo profesjonalnie wyposażona placówka ze świetnymi... Zadowolony pacjent Polecamy (1) Pierwszy raz trafiliśmy do Revimedu kilka dni temu. Wcześniej leczyliśmy się... Wojciechowscy
Polecam (1) Bardzo miła obsługa, atmosfera podczas zabiegów i ćwiczeń rehabilitacyjnych... Tomasz Znakomita rehabilitantka!!! (1) Profesjonalizm, świetny kontakt z pacjentem, wrodzony optymizm i poczucie... Julia Wszystkim polecam. (1) Zerwane mięśnie stawu ramiennego wymagały interwencji chirurgicznej , a po... Kazimierz Karpiński Dziękuję (1) Chciałam serdecznie podziękować wszystkim fizjoterapeutom oraz dr... Agnieszka Postawiony na nogi (1) Jestem po drugiej rekontrukcjii wiązadła krzyżowego ACL, korzystałem z... Gumiś Poleca wszystkim, którzy szybko chcą wrócić do zdrowia. (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i profesjonalnego podejścia do klienta.... chmurka SOLIDNA FIRMA (1) Polecam wszystkim firmę Pangloss! Pani rehabilitantka bardzo miła i z... Agnieszka Maria Skoroszewska - opinia (1) Pan J,Jaśkowski jest świetnym specjalistą w zakresie osteopatii. Z dużym... Maria Skoroszewska Dziękuje bardzo (1) Naprawdę wspaniały zespół rehabilitantów/masażystów. Asia Ponowna rekonstrukcja więzadła krzyżowego przedniego. (1) Poziom usług na Portowej 4 w zakresie rehabilitacji udowodnił utarte... Maciej M Gorąco polecam (1) Do Pani Emilii trafiłam ze stwierdzonym uwypukleniem i odwodnieniem krążka... Monika Nowak pełen profesjonalizm (1) Zgłosiłam sie do centrum, bo stwierdzono u mnie przeciążenie łąkotki. Miałam... Joanna Gorąco polecam!!! (1) Przez kilka tygodni miałam problem z kręgosłupem. W najgorszych momentach nie... A. Gliwa Wszechstronny terapeuta (1) Nie wiem jak ocenić wyposażenie czy przystępność cen, bo w przypadku... Anna Odzyskanie formy bez srodkow farmakologicznych! (1) Masaz na wysokim poziomie, indywidualne podejscie do klienta. Efekt juz po... Skutecznosc! Polecam! Genialny!!!!!! (1) Baaaardzo polecam Pana Jarka!!!! Dopadł mnie ból w oklocy żeber, którego... Agnieszka Gzyl polecam ! (1) polecam ! rongo@o2.pl