Przeształo boleć. (1) Polecam wszystkim ,miałem bóle głowy związane z lordozą.Kilka wizyt w... Paweł Joanna - opinia (1) Pani Agnieszka pomogła mi pozbyć się uciążliwych bólów kręgosłupa szyjnego.MA... Joanna Porażka (2) Głęboka komuna przy tej poradni to nic. Totalna porażka od rejestracji po... Pacjent - oby nigdy więcej tam
Fachowo i z zaangażowaniem (1) Fizjoterapeuta Jarek to bardzo miły człowiek żywo interesujący się problemem... Jacek Dziękujemy bardzo!!! (1) Pan Jaśkowski od lipca 2010 roku współpracuje z Gdańskim Stowarzyszeniem... Lechosław Witkowski Bardzo polecam (1) Rozbolał mnie kręgosłup tak, że nie mogłem siedzieć, stać ani leżeć. Do tego... Jacek Polecam (1) Rehabilitacja warta polecenia! obsługa profesjonalna, gabinet w rewelacyjnym... Krzysztof Teresa - opinia (1) Pan Paweł to profesjonalista w swojej dziedzinie, sprawdza się jako świetny... Teresa Najlepszy specjalista jakiego znam - gorąco polecam!!! (1) Jeżeli ktoś szuka specjalisty z prawdziwego zdarzenia to polecam. Zna się na... Adam C Goraco polecam!!! (1) Od lat cierpiałam na bóle kręgosłupa. Byłam u wielu rehabilitantów, którzy... J. S. polecam (1) profesjonalnie i z wielkim zaangażowaniem p.Pawła Krysia Polecam (1) Miły Pan, który zna się na rzeczy. Doświadczenie jest...to się czuje. Do tego... Joanna T. Udany wypoczynek w Sopocie (1) Jeśli ktoś wejdzie na stronę Sanatorium Kamienny Potok i zobaczy zdjęcia to... Gość polecam serdecznie !!! (1) Do Pani Agnieszki przyszłam z polecenia, ponieważ miałam poważny problem z... Dorota Radlińska uszkodzenie kolana (artroskopia) po wypadku komunikacyjnym (1) w połowie września miałem zabieg na kolano po wypadku komunikacyjnym... mariusz zdzieszyński Człowiek, który wie jak pomóc. (2) Mimo, jak się wydawało poważnej kontuzji kolana, którą ortopeda... Oksana Sulikowska profesjonalna, nowoczesna terapia (1) Ręka po bardzo poważnym urazie ( uszkodzone 3 nerwy, tętnica, zanik mięśni ).... Ilona Wiśniewska maltretują jak nikt inny :) (2) Moje ulubione rehabilitantki to oczywiście Karina i Madzia - są po prostu... D. Seredcznie polecam!! (1) Dzięki rehabilitacji u Pani Agnieszki zapomniałam co to uciążliwe bóle... ania_wis Dziękuję Panie Tomku. (1) Polecam wszystkim, którzy maja problemy z dolegliwościami kręgosłupa, oraz... ŻBIKOWSKI MICHAŁ