Terapeuta Dominik Wloch (2) Z p.Dominikiem po raz pierwszy spotkałam się w marcu 2012 r. Mimo 26... Ksenia Super (1) Jestem bardzo zadowolona z masażu kręgosłupa. Miewałam bóle w krzyżu i po... Ania problemy z bolami kregoslupa (1) Dzieki zabiegom Pana Mgr.Maciejewskiego moge normalnie fukcjonowac,a byl to... Joanna Lecka
Ręce Które leczą :) (1) Mam problem z kręgosłupem po ciąży, wiadomo jest to ogromne obciążenie dla... Violetta polecam (1) Pani Justyna oceniła rozwój naszego synka i uspokoiła nas. Przy okazji... Marek Polecam (1) miałem straszne bóle pleców i naprawdę już nic mi nie pomagało, Pan Paweł... Marcin Bardzo polecam Pana Leszka (1) W listopadzie miałem mieć operację kręgosłupa wymianę dysku na sztuczny ,ale... Artu Opinia o CR TOMED (1) Jestem pacjentką Centrum Rehabilitacji TOMED od kilku lat. Cierpię na... Maria Ostmedic - polecam! (1) Bardzo polecam. Profesjonalna ,konkretna pomoc .Ból kręgosłupa minął już po... Pat sp - opinia (1) Bardzo polecam zabiegi rehabiltacyjne. Miła atmosfera, kompetentna załoga i... sp Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie. Byłam ostatnią klientka tego... agata Kolejny raz jestem zadowolona (1) Jestem stała klientka p.Kasi.Manicure ,Manicure hybrydowy,przedłużanie... Dorota Polecam (1) Manicure i pedicure w wykonaniu P.Kasi REWELACJA! Aga PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Byłam w salonie u p. Kasi robić manicure i pedicure. Jestem bardzo... Karola Wyjątkowa atmosfera,przemiła i profesjonalna obsługa! (1) Jestem zadowolona z usług p.Kasi i p.Ewy,przesympatyczne i mile osoby,do tego... Karolina Bardzo polecam (1) Jestem stała klientką Pani Sylwii! Bardzo polecam wszystkim sportowcom- mi... G Po prostu super ;) (1) miałęm 3 miesiące bule plecy i byłem u roznych schamanow. Dopiero po... Uncle_Escobar bóle kręgosłupa (1) Mam poważne zwyrodnienia odcinka lędzwiowego łącznie z uciskiem na worek... Jarek zerwane więzadło rzepki (1) Bardzo profesjonalna praca, przyszedłem bez ruchu w stawie kolanowym a... Czarek rehabilitacja naprawdę pomaga (1) Leczenie rozpoczęłam w listopadzie, w innym gabinecie, po miesiącu leczenia... D.