Iza Morawska - opinia (1) Pełen profesjonalizm połączony z bardzo miłą atmosferą :)) Iza Morawska polecam!!! (1) Pan Marcin Makowski to swietny fizjoterapeuta. Pod jego opieka pozbylem sie... Saxophone54 pacjentka - opinia (1) Gorąco polecam gabinet, bardzo miły i fachowy personel. Gabinet... pacjentka
Rewelacja!! (1) Pani Ania rehabilitowała moją mamę przez pol roku z wielką cierpliwością i... Danuta NAJLEPSZA rehabilitacja w Trójmieście (1) Po kontuzji kolana (zerwane więzadła) oraz rekonstrukcji operacyjnej... Zadowolona Super (1) Trudno mi ocenić wyposażenie gabinetu, bo nie jestem specjalistą, ale jest... K. Polecam. (1) Polecam wszystkim. Pan Marcin jest wspaniałym, ciepłym człowiekiem z wielkim... Mama Bardzo polecam! Wyjątkowi specjaliści! (1) Jako instruktor fitness jestem narażona na różnego rodzaju kontuzje i... Aktywna Wielkie dziękuję (1) Pan Jan pomógł mi w walce z wieloletnim bólem kręgosłupa i biodra.Bywałam w... stempelka Bardzo przyjemny czas... (1) Witam, byłam po raz kolejny u Pani Magdy na zabiegu kosmetycznym i znowu się... Basia z Orłowa podziękowanie (1) Dzięki za pomoc .Chodzę a jak potrzeba to i biegnę . A tak niewiele... Mirosław Łuczak Rehabilitacja (1) Jestem bardzo zadowolona, ponieważ po raz pierwszy od roku, po 10 wizytach,... Ela Rzetelny i uczciwy, polecam! (1) Do pana Leszka zgłosiłam się z bólami odcinka lędźwiowego kręgosłupa... Monika Super! Gabinet na najwyższym poziomie! (1) Wczoraj zawitałam do Parku Urody po raz pierwszy (i już wiem, że nie po raz... Paulina Doskonała pomoc! Physio Sport! (1) Zachęcam wszystkich borykających się z bólem do odwiedzenia gabinetu Physio... Ewa Leczenie bólu (1) Na początku września zaczęła mnie boleć szyja, potem kark, ramię i głowa. Nie... Kasia gorąco polecam (1) obsługa przemiła, kompetentna, dyskretna, wszystko na najwyższym... wiola Polecam! (1) Polecam ze względu na profesjonalizm, zapał, chęć pomocy, skuteczność i...... Tomek Niekompetencja i brak fachowości..zdecydowanie odradzam (1) Do Pana Doktora trafiłem rok temu.Gdybym zapoznał sie z poniższymi opiniami... Marcin Ania - opinia (1) Gorąco polecam gabinet rehabilitacji Re-Forma. Bardzo sympatyczni i... Ania