staw kolanowy (1) Jedno kolano po przebytej artroskopii, drugie przed. Oba bardzo bolesne,... Urszula Cudotwórca!!! (1) Od pół roku walczyłam z bólami karku, siedząca praca, stres i niewyobrażalne... Marzena Meller Polecam! (2) Byłem na dwóch niezależnych seriach rehabilitacji (kręgosłup/bark) i jestem... Kot
polecam!! (1) Profesjonalnie wykonana usługa i przemiła atmosfera. Miejsce do którego chce... Zbyszek Profesjonalnie (1) Kolano po operacji w godnych polecenia rękach. Gabinet estetyczny, dobrze... ACL i łąkotki Wyleczony! (1) Tu pozbyłem się okrutnego bólu, z którym kazano mi żyć. Dziękuję z całego serca! Krzysztof Znowu zdrowa, sprawna i bez bółu (1) Po bezskutecznym 2 miesięcznym kolędowaniu po lekarzach i ciągłej walce z... Anna Dranicka Madejska "Zrehabilitowana" (2) Serdecznie polecam gabinet p. Szymona nie tylko za fachowe, rzetelne i... Agnieszka polecam (2) bardzo polecam Pana Pawła który swoim masażem powięziowym szybko doprowadził... kasia Najbardziej profesjonalna rehabilitacja schorzeń kręgosłupa w Trójmieście (1) Najbardziej profesjonalna rehabilitacja schorzeń kręgosłupa - w Trójmieście.... Stanisław Jodłowski Bardzo dobry specjalista! (1) Do Łukasza trafiłam z bólem szyi i ręki. Przez wiele lat borykałam się z tym... Magda Opinia Pan Łukasz Kot (1) Mój problem to staw żuchwy, bolał i przeskakiwał od 3 lat, nikt nie mógł... Małgorzata Ścięgna achillesa (1) Ze ścięgnami achillesa walczę od ponad dwóch lat. Nie pomogli dwaj ortopedzi,... Bartek Jestem wdzięczna! (2) Miałam w lipcu paskudną kontuzje po biegu ultra i panowie zajęli się nią w... Renata Kondratiuk Gabinet z duszą (1) Z biegania rekreacyjnego przeszedłem na sportowe. Przy siedzącej pracy ciało... HR Manager Fizjolistek (1) Bogna jest swietną fizjoterapeutką, pomogła mi z zaniedbaną rwą kulszową w... Gigi Profesjonalizm, doświadczenie (1) Z czystym sumieniem polecam centrum rehabilitacji Fizjogym. Zarówno... Marta Warto bo działa! (1) Po raz pierwszy ktoś naprawdę wytłumaczył mi na czym polega mój problem z... Karol Rewelacyjny chiropata!!! (1) Pan Leszek bardzo mi pomógł i to w krótkim czasie. Szanuję jego profesjonalne... Femoral neck stress fracture Dolegliwość: kark i plecy (1) Do pana Jarosława zgłosiłem się z okropnie bolącym karkiem i odcinkiem między... Tomek