Wielki powrót do pełnej sprawności (2) Dwa lata temu zwróciłem się do Pana Tomka o pomoc w sprawie silnych bólów... Mieczysław Tomed - zawdzięczam zdrowie (1) Leczę się u P. Wojdylaka i w Tomedzie od 3 lat. W 2013 w czerwcu trafiłam tu... Monika J. nie polecam (1) Pan Paweł nawet sam nie potrafi przewidzieć efektów swoich działań. W... pseudo Daria
Opinia o Mira-Med (1) Fantastyczna placówka-polecam! Wyposazenie nie jest może mega luksusowe,ale... JH Centrum Rehabilitacji TOMED - opinia (1) Do TOMEDU trafiłam z polecenia znajomego który dzięki Panu Tomkowi może... Jadwiga Bardzo polecam (1) Salon charakteryzuje się bardzo miłą obsługą i bardzo przyjemnym wręcz... Leszek Jarek - opinia (1) Korzystam już drugi raz .za pierwszym Pan Tomek ratował mój kręgosłup... Jarek Fachowa rehabilitacja (1) Do Centrum Rehabilitacji TOMED po raz pierwszy trafiłam 7 lat temu. Zgięta... Iwona K. maksymalne zaangażwanie (1) Od lat choruję i często korzystam z usług tego typu, przede wszystkim zabiegi... Ewelina B. strzał w 10 (1) Mojego tatę wypisali ze szpitala i normslnie nas olali nic nie powiedzieli... Bartek Naprawdę polecam! (1) Polecam masaż w gabinecie Kinesis! Gdy zaszłam w ciążę pojawiły się u mnie... Ola R. Jestem bardzo zadowolony (1) Masaż był bardzo konkretny, wymagał dużego zaangażowania masażysty. Miła... Michał W. Złote rączki p. Malgosi poprawiają zdrowie (1) Od lat bardzo cierpiałam na bóle rąk (łokieć tenisisty), kręgosłupa, żadne... Elżbieta Best of the Best (1) Charyzmatyczny masażysta i terapeuta. Klasa sama w sobie. Nie tylko klasa ,... Marek Polecam z całego serca (1) Chodzę do Pani Małgosi już chyba z 4 rok z przerwami. Wymasuje , ustawi i na... Ewelina OPIEKA PIELĘGNIARSKA (1) moja babcia potrzebowała codziennych zabiegów( zastrzyk i zmiana opatrunku na... Anka SALWIT (1) Trochę to trwało zanim dałam się namówić na wizytę u p. Łukasza; nie... Stenia Masaż pleców - polecam! (1) Serdecznie polecam masaże w gabinecie p.Roberta. Mając problem z bólami... Maria Profesjonalne podejście (1) Polecam wszystkim Pana Tomasza. Jakość usługi wysoka, miła osobowość i duża... Anc9 Polecam (1) Trafiłam do MEWY z polecenia i nie żałuję. Korzystałam zarówno ja jak i moje... Ola