Polecam (1) Krótki czas oczekiwania, profesjonalne podejście, miły i pomocny personel Magda Serdecznie Polecam! (1) Szczerze polecam pana Jerzego bo jest świetny w tym co robi. Bardzo... Bartłomiej Pikarski Rehabilitacja (1) Jeśli ktoś wraca do zdrowia po operacji, kontuzji, wypadku - polecam,... Janek
Maria (1) Zaryzykowałam, zadzwoniłam i nie żałuję! Borykam się z zmianami kręgosłupa... Maria Dziękuję bardzo za poprawienie mojej jakości życia i powrót do normalnego bezbólowego funkcjonowania :-) (1) Wspaniałe,sympatyczne,z ogromną wiedzą praktyczną i merytoryczną Panie... Hanemex Polecam! (1) Specjalista w swoim fachu. Trafiłem do pana Marcina z silnym bólem kręgosłupa... Waldemar Polecam (1) Zachęcony opiniami nie rozczarowałem się. Udałem się do gabinetu pana Marcina... Artur Uraz po zerwaniu wiezadel i operacja lekotki. (1) Do Pana Jurka trafiłem od razu bo operacji wiezadel krzyżowych i lekotki.... Tomek88 Sprawdzone (1) Jestem stalym klientem z uwagi na częste kontuzje. Szybko i skutecznie... Jacek Rekomenduję Pana Tytusa w 100% (1) Pełen profesjonalizm -wiedza,praktyka daje efekt ma długo i po krótkim... Luiza Polańska-Kłossowska Tomed na ratunek!! (1) Do tomedu trafiłem z polecenia członka rodziny. W czerwcu 2017 rok po... Jan Sauna na Abrahama (1) Szanowne Szefostwo, gratuluję poszerzenia usług Revimed o saunę...i to... Iwona Perlińska Najlepszy w Trójmieście! (1) Niesamowicie profesjonalne podejście do klienta i do problemu. Posiada... Patryk Super (1) Po 4 wizytach ból zniknął ( o.szyjny, o. lędźwiowy, bóle głowy, zmęczenie) El Polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa, olbrzymia wiedza i doświadczenie. Do p. Tytusa... Iva Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam wszystkim gabinet fizjoterapii RE-FORMA. Bardzo profesjonalni... Ula Bardzo dobry fizjoterapeuta (1) Bez wątpienia polecam tego fizjoterapeutę, umiał mi pomóc, gdy lekarz... Marta Kręgosłup i biodro (1) Doświadczony z dużą wiedzą fizjoterapeuta. Najważniejsze jednak jest to, że... Alina Pełen profesjonalizm w Gabinecie Re-Forma (1) Do Pana Macieja Karwackiego trafiłam trzy miesiące po operacji biodra... Danuta Polecam (1) Zachęcona opiniami wybrałam się do pana Marcina i nie żałuję. Może i komuś... Joanna