Prezent na święta B.N. (1) Od 9 lat mialam problem z kością ogonową.Nie mogłam siedzieć..Do tego zanim... Anna Super miejsce (1) Wróciłem do sportu po zerwaniu Achillesa, rechabilitacja w Amitis to był... Tomasz Najlepsi! (1) Kolano, miednica, kręgosłup, ciąża. Nie ma problemu, z którym nie dostałam... Bogna
Polecam z całego serca! (1) Panowie naprawdę potrafią postawić człowieka na nogi, dosłownie. :) Po 3,5... Agnieszka Polecam (1) 5 gwiazdek to zbyt mało by móc opisać i podziękować Panią za pomoc w... Ania The best (1) Najlepsze fizjo w Trójmieście. Grzrgorz Witam (1) Jestem alpinista przemysłowym w tym roku wypadł mi dysk wdała się przepuklina... Samuel Super miejsce (1) Miejsce bardzo ładnie, elegancko wygląda. Gabinety zwłaszcza po rozbudowaniu... Kar Najlepsza placówka medycyny pracy w Trójmieście (1) Standardowo zajmujące do 4 godzin badania medycyny pracy Revimed robi w 55... Michał ocena Gabinetu Rehabilitacji ActivReha - tytus smoliński (1) Byłam przekonana, że przy bólu kręgosłupa trzeba całej serii zabiegów, aby... S Styn Polecam! (1) Po każdym spotkaniu odczuwałem ulgę. Pan Jurek znacząco pomógł mi przywrócić... Tomasz Podziękowanie za rehabilitacyjną dobrą opiekę nad (1) schorowaną małżonką po wylewie do mózgu. Jesteśmy wdzięczni za... Z.Konrad Fantastyczna! (1) Pelen profesjonalizm, meczylem sie z barkiem od 3 miesiecy, wystarczyla 1... Filip Orlik prawdziwi fachowcy (1) 25 Września to moja pierwsza wizyta w tym gabinecie i od razu bomba, światło... ADAM Z. Lekarz, u którego wizyta jest przyjemnością. (1) Pomimo wielu pacjentów czekających na wizytę, Pan Doktor rzeczowo, ze... Beata m (1) Nie mam dużych oczekiwań co do rehabilitacji oferowanej na NFZ. Ale to co... Pacjent Opinia (2) Do gabinetu "Rehus" trafiłam przez przypadek ... spotkałam znajomą i tak po... Ela nowocześnie i szybko (2) Nowoczesny sprzęt-nigdzie takiego nie spotkałem wcześniej.Nawet mój lekarz... Frank Ostroga (2) Na ostrogę piętową leczyli mnie 6 mcy w NFZ za pomocą lasera i ultradźwięków,... Krysia Świetny specjalista. (2) Pan doktor jest świetny specjalistą. Trafiłam do gabinetu nie mogąc chodzić z... Katarzyna