Gabinet godny polecenia. (1) Pełen profesjonalizm, połączony z dużą wiedzą. Polecam, choć wiem, że przez... Arkadiusz Tragiczny system obsługi pacjenta (1) Badania medycyny pracy umówione na godzinę 9.30, przychodzę przed czasem,... - opinia (1) Z usług ActivREHA korzystam regularnie. Polecam w 100%.
- opinia (1) Profesjonalizm na każdym kroku. Wiedza, podejście do pacjenta, gabinet i... Najlepszy gabinet rehabilitacji (3) Od kilku lat moja rodzina korzysta z rehabilitacji w Gabinecie Dominik... Joanna Rehabilitacja w R-Cito (1) Dziękuję serdecznie całemu wspaniałemu ,miłemu i bardzo doświadczonemu... Krystyna P. kwiecień 2019 Cudotwórca (1) Mój lekarz po wielu badaniach i lekach zlecił mi w końcu rehabilitację,... katarzyna Zdecydowanie polecam! (1) Uszkodzone wiązadła podczas gry w piłkę. Myślałem, że o dalszych treningach... Max Rewelacja! (1) Kilka miesięcy uczęszczania i moja opinia jak najbardziej pozytywna.... P Sportowiec - opinia (1) Fizjoterapeutka godna polecenia! Pani Ania cały czas się rozwija i pomogła mi... Sportowiec Polecam (2) Mam bóle związane z cieśnią nadgarstka. Nie mogłam spać w nocy. To co zrobiła... Hania Po artroskopii kolana a potem endoprotezie (2) już chodze prawidłowo. Miałam 2 zabiegi operacyjne i potem dwa razy... P.Wasilewska Super!!! Bardzo polecam (1) Pani Zyta jest osobą niezwykle kompetentną i bardzo, ale to bardzo... Bożena Rwa kulszowa (2) Witam, chciałem serdecznie podziękować panu Piotrowi to król wśród... Wojtek Polecam! (1) Bardzo dobre podejscie i pełen profesjonalizm. Nic dodać, nic ująć. Kalina Polecam wszystkim (1) Miejsce jest bardzo profesjonalne z fajną atmosferą. Korzystałem kilka razy... Marcin Zaciskanie zębów w nocy, bruksizm (1) Do Pana Łukasza trafiłam przez przypadek - szukając fizjoterapeuty, który... Maria Najlepszy masaż! (1) Borykam się z problemami bólu kręgosłupa I rwą kulszową od lat. Szukałam... Joanna SUPER (1) Najlepsze Centrum Rehabilitacji w Trójmieście !!! Najlepsi fachowcy z... Ric rehabilitacja na Zaspie (2) bardzo schludnie, miła atmosfera, nowy sprzęt, jestem zadowolona Kasia P