Zed - opinia (1) Korzystałem z usług TOMED w zeszłym roku. Trafiłem za namową kumpla, ponieważ... Zed Łukasz - opinia (1) Pełen profesjonalizm, a przy tym fajny i serdeczny człowiek. Ręce Pana... Łukasz Wróbel - opinia (1) Świetne podejście, widać i czuć dużą wiedzę i aktualną chęć pomocy w... Wróbel
Eryk - opinia (1) Rehabilitant, którego warto polecać. Solidnie. Konkretnie. Z pasją. Bóle... Eryk Bartłomiej - opinia (1) Świetne podejście do pacjenta. Widać i czuć zangażowanie oraz chęć pomocy w... Bartłomiej Tomasz - opinia (1) Najlepszy rehabilitant. Duże doświadczenie. Solidnie. Ból kręgosłupa mija.... Tomasz Beata - opinia (1) Przyjechałam do córki z ogromnym bólem biodra i nogi. Po jednym masażu u Pana... Beata Adam - opinia (1) Ogólnie duże 6. Od lat walczę z przepuklina kręgosłupa. Pan Rosadzinski... Adam Emila - opinia (1) Najlepsza obsługa Wszystko dla dobra pacjenta.Solidne leczenie i rehabilitacja. Emila Majka - opinia (1) Świetny rehabilitant. Szybkie leczenie. Super rehabilitacja. Bardzo... Majka Maja - opinia (1) Najlepsze wrażenia.Szybki uporali się z moim bólem... Maja Iza - opinia (1) Leczenie bólu kręgosłupa na 6. Juz nie pamiętam kiedy mnie bolało. Pan... Iza Bartosz - opinia (1) Pan Rafał to profesjonalista z miłym podejściem do pacjenta. Fachowiec z... Bartosz Wojtek - opinia (1) Rzeczowo i sympatycznie. Natychmiastowe efekty sesji i dobrze dobrane,... Wojtek Asia - opinia (1) Niesamowita poprawa już po pierwszym spotkaniu. Ból znika i wszystko zaczyna... Asia Kamila - opinia (1) Przyszłam do Pana Szymona z przepuklina kręgosłupa. Ból był bardzo uciążliwy.... Kamila Maria - opinia (1) Do gabinetu trafiłam z polecenia . Niestety bardzo się zawiodłam. Przyszłam... Maria Ramiro Gonzales Diaz - opinia (1) Chodzę od nie dawna, nie jestem wierząca leczenie przez masażu, ale tu się... Ramiro Gonzales Diaz Ewa Kaian - opinia (1) Serdecznie polecam masaż u Michała, głęboka praca, spokoj, uwaznosc na... Ewa Kaian Paweł Komorowski - opinia (2) Trafiłem do doktora Jana Jaśkowskiego z zaburzeniami równowagi. Silne zawroty... Paweł Komorowski