Pacjentka - opinia (1) Gorąco polecam. Pozytywna atmosfera, profesjonalna opieka, komfort i... Pacjentka Dziękuję! (2) Dzięki wam mogę wrócić do aktywności fizycznej! Dewue Kriss K - opinia (1) Pan Tomasz jest z najwyższej półki. Mialem wczesniej rehabilitantów, ale nie... Kriss K
M - opinia (1) Byłam ja jednej wizycie u Pani Adrianny i z pewnością wrócę :). Pani Adrianna... M . - opinia (1) Wizyta u specjalisty jak i w laboratorium przebiegły bardzo sprawnie. Pani... . Podziękowanie (2) Trafiłem z rwą barkową i z uwagi na ból, w zasadzie nie byłem w stanie... Olgierd Łukasz - opinia (1) Przesympatyczny personel, czysty, schludny i pachnący gabinet, a co... Łukasz Brygida Dworkowska - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Duża wiedza i zaangażowanie ze... Brygida Dworkowska Wspaniale mnie wyedukowano jak żyć po operacji endoprotezy (2) w kolanie, za co dziękuję i oczywiście za regulację balkonika, kul. I bardzo... MWir. Dawid - opinia (1) Bardzo polecam rehafun. trafiłem do Pawła 2 tygodnie przed zabiegiem... Dawid Agnieszka Kierył - opinia (1) Trafiłam do R-Cito z zamrożonym barkiem. Wcześniej chodziłam na rehabilitację... Agnieszka Kierył ewelina159 - opinia (1) Rwa kulszowa dokuczała mi od dawna. Nie działało nic. Tu otrzymałam... ewelina159 Janina - opinia (1) Jestem wdzięczna losowi że trafiłam do tego gabinetu po wielu latach zmagania... Janina Karol Lewandowski - opinia (1) Polecam R-CITO z całego serca! Korzystam z usług masażu już od ponad dwóch... Karol Lewandowski krzysztof kowalik - opinia (1) Pół życia zmagałem się z rwą kulszową. Na szczęście ból nie jest juz tak... krzysztof kowalik Hanna Zadrożna - opinia (1) R-Cito zatrudnia profesjonalny personel. Moje zaufanie zdobyli poprzez... Hanna Zadrożna hortensja - opinia (1) Bardzo przyjazna i sympatyczna atmosfera oraz profesjonalna obsługa. Polecam :) hortensja beata maj - opinia (1) Poszłam z rwą kulszową. Wskazania jakie otrzymałam dają poprawę. Za jakiś... beata maj Agnieszka - opinia (1) Nie można trafić w lepsze ręce! Agnieszka po alloplastyce i rehabilitacji endoprotezy w biodrze (5) mogę powiedzieć iż chodzę bez zarzutu i dlatego dziękuję operatorowi i... Sopocianin