Danuta - opinia (1) Przychodzę tu dwa razy do roku i zawsze mogę liczyć na pomoc. Zabiegi... Danuta Marysia - opinia (1) Dziękuję za opiekę i troskę. Ból kolana minął i wróciłam do zdrowia. Z... Marysia J. M. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zabiegów. Chodzę tam regularnie, bo mam... J. M.
pacjent - opinia (1) Szybka rejestracja i pomoc po złamaniu ręki. Placówce przydałoby się... pacjent Marcin - opinia (1) Byłem pacjentem Polmed po ciężkim złamaniu w lutym i w marcu 2021. Postawili... Marcin Leszek - opinia (1) Konkretnie, profesjonalnie i bez udziwnień. Zabiegi na ból barku pomogły.... Leszek Mieczysław - opinia (1) Jestem pozytywnie zbudowany przyjazną atmosferą podczas wizyt i ćwiczeń. Jest... Mieczysław T - opinia (1) Miły i pomocny personel, mały minus za trudność dodzwonienia się. T Majka - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce. Personel zaangażowany, pomocny, profesjonalny.... Majka Paweł - opinia (1) Pogodne podejście do klienta i miła atmosfera. Nikt nie pracuje za karę.... Paweł Kasia - opinia (1) Najlepsi profesjonalna obsługa. Polecam z całego serca. Kasia Janusz T. - opinia (2) Wszystko OK. Sprawnie, terminowo, kompetentnie. Pacjent przeżył. Zdecydowanie... Janusz T. Natalia - opinia (1) Super miła obsługa. Na recepcji panie bardzo pomocne i ogólnie personel... Natalia Pan Luki - opinia (1) Korzystałem z usług Polmed wielokrotnie przy dwóch rozległych urazach narządu... Pan Luki Krystyna - opinia (1) Niedawno skorzystałam z rehabilitacji w tej placówce i jestem bardzo... Krystyna Niewolnik fotela - opinia (1) Wiele godzin spedzanych w fotelu przed komputerem doprowadzily do problemow... Niewolnik fotela Paweł - opinia (1) Profesjonalnie i z zaangażowaniem! Polecam! Paweł Dominika - opinia (1) Profesjonalna przychodnia rehabilitacji. Obsługa wykształcona i doświadczona. Dominika Zadowolony - opinia (1) Nikt nie stawia na nogi tak szybko jak załoga R-cito a wszytko to w super... Zadowolony Marta - opinia (1) Super miejsce, super ludzie, a magiczne ręce Szymona wymiatają. Zawsze po... Marta