W - opinia (1) Kupiłem swojemu Tacie masaż. Tata zaledwie po kilku sesjach odczuł poprawę.... W Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, a ćwiczę z p. Tytusem od lat. Zawsze... Magda Ania - opinia (1) Miła i życzliwa obsługa. Panie Doktor również pomocne. Polecam Ania
TOMEK - opinia (1) Miły personel,trochę ciasno.Minus wspólna szatnia,niezamykane szafki. TOMEK Ewa - opinia (1) Rehabilitanci bardzo fachowo zajmują się pacjentem. Polecam Ewa Mirosława - opinia (1) Wchodząc do poradni przywitała mnie nadąsana Pani recepcjonistka. Miała... Mirosława anna - opinia (1) Leczyłam sie u Pana Marcina 2 razy , na odcinek górny kręgosłupa i odcinek... anna Magda - opinia (1) Prawdziwy profesjonalista. Pani Adrianna przeprowadziła ze mną bardzo... Magda WA - opinia (3) 1. Mówi jak marketingowiec, nie jak lekarz. Pewny swego błyskawicznie... WA Wiktor - opinia (2) Po wizycie odniosłem wrażenie że to jest jakiś wałek. Facet rząda na dzień... Wiktor EM - opinia (1) Do Tomedu trafiłam po pierwszej ciąży, kiedy pogorszyły się wieloletnie bóle... EM Aneta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów fizjoterapii u pana Szymona,po każdej... Aneta M - opinia (1) Magia nie pamietam kiedy byłem tak rozluźniony. Nie poznaje swojego ciała i... M Przemek - opinia (1) 100% profesjonalizmu! Wiedza na najwyższym poziomie, podejście przydatne dla... Przemek Patrysiq - opinia (1) Super super super super super super super Patrysiq Marta - opinia (1) Trafić do Michała bezcenne! Polecam, pełen profesjonalizm! Marta Ewa - opinia (1) Polecam osrodek Salubre.Dziadek po ciezkim zlamaniu kosci udowej trafil do... Ewa Bożena Wyka - opinia (1) Spędziłam 6 tygodni na leczeniu rehabilitacyjnym stacjonarnym na Witominie do... Bożena Wyka pacjentka - opinia (2) Polecam Pana Rosadzińskiego , bo pomógł mi zwalczyć bóle kręgosłupa i barku,... pacjentka Piotrek - opinia (1) Oceniam na 5! Samą terapię (która trwała dosłownie chwile) poprzedził... Piotrek