Ola - opinia (1) Pan Marcin to naprawdę ratunek dla każdego, kto jeszcze się waha. Okazuje... Ola Ewa - opinia (1) O schemacie Rosadzińskiego usłyszałam od koleżanki, która doradzała mi gdzie... Ewa Gustaw - opinia (1) Od miesięcy miałem ogromne bóle pleców. Na szczęście pojechałem do Pana... Gustaw
Justyna - opinia (1) Szczerze mogę polecić każdemu wizyty u Pana Marcina. Usłyszałam o jego... Justyna Ola - opinia (1) Schemat Pana Marcina po wielu latach cierpienia dała w końcu mojej babci... Ola Pawel - opinia (1) Drentwienie prawej nogi, ciągnięcie do stopy, bol posladka, problem trwajacy... Pawel Joanna C. - opinia (9) Trafiłam do gabinetu rehabilitacji z powodu bliskości miejsca zamieszkania.... Joanna C. Bolesław - opinia (1) Polecam,uczęszczam na fizjoterapie od 3 lat regularnie,plecy nówka :) obecnie... Bolesław Paweł - opinia (1) Konkretnie i sympatycznie. Łukasz ma naprawdę sporą wiedzę, jest wymagający,... Paweł Dawid - opinia (1) Przez ostatnie miesiące, byłem u wielu lekarzy, którzy mówili, że jedynym... Dawid Daniela - opinia (1) Świetny specjalista Marcin Rosadziński oraz niesamowici pracujący tam... Daniela Magda Nojman - opinia (2) Fenomenalne miejsce, fenomenalni specjaliści. Pan Szymon został mi... Magda Nojman Monika - opinia (1) Polecam z głębi serca wszystkim zagubionym w świecie rehabilitacji. Trafiłam... Monika Marta - opinia (1) Schemat pana Rosadzińskiego pomógł mi skutecznie pozbyć się bólu. Szkoda, że... Marta Elżbieta - opinia (1) Najlepsze co mogło mnie spotkać to to, że trafiłam do Centrum Rehabilitacji... Elżbieta Amelia - opinia (1) Pan Marcin ma świetne podejście do pacjenta i leczenia. Jego metoda pomogła... Amelia Mama Kasi. - opinia (2) To jest profesjonalne zachowanie,bo szuka przyczyn bólu a dzięki... Mama Kasi. Sara - opinia (1) Bardzo długo walczyłam z bólem kręgosłupa w odcinku lędźwiowym. Mnóstwo... Sara Ewa - opinia (1) Jeździłam z moim tatą i jego dyskopatią po wielu lekarzach od kilku lat. Już... Ewa Małgosia - opinia (1) Miałam już skierowanie na operację, ale koleżanka powiedziała mi o Panu... Małgosia