Anna - ocena (1) Bardzo gorąco polecam usługi Pomorskiego Centrum Fizjoterapii Domowej.... Anna Rafał - ocena (1) Polecam Pana Pawła. Świetny specjalista. Rafał Marek Milewski - ocena (1) Pan Leszek a raczej dr Majkowski ( skończył 6- letnie studia w tej dziedzinie... Marek Milewski
DM - ocena (1) Wizyta u Pana Adama przyniosła znaczną poprawę ruchomości. Polecam tą... DM Anonim - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów masażu i rehabilitacji. Pozdrawiam Anonim Marlena - ocena (1) Bardzo miła obsługa recepcji, rehabilitanci z dużym doświadczeniem, jestem... Marlena Bożena - ocena (1) Polecam niesamowici fachowcy Bożena Adam - ocena (1) Pan Paweł to najlepszy rehabilitant w Trójmieście. Polecam. Adam A.B - ocena (1) Zabiegi fizjoterapeutyczne I masaz u Pani Alony pomogly uporac sie z bólem.... A.B Michał - ocena (1) Bardzo pozytywne wrażenie :) Michał Xxx - ocena (1) Opieka na bardzo wysokim poziomie. Nowoczesny sprzęt i miły, pomocny... Xxx Aldona - ocena (2) Profesjonalizm, życzliwość i poczucie humoru Aldona Olga Bobrukiewicz - ocena (1) Bardzo Zadowolona Olga Bobrukiewicz Michał - ocena (1) Niezwykłe miejsce, pan Tomasz fenomenalny Lokalizacja bardzo dobra, a jakość... Michał ej ty - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, miła atmosfera, przyjemne gabinety. ej ty Irena - ocena (1) Pan Leszek to rehabilitant , który w trakcie przeprowadzanej rehabilitacji... Irena Nikola - ocena (1) Super opieka nad pacjentem Nikola Piotr - ocena (1) Uważam że jedna z najlepszych. Kto niespróbował niech się sam przekona ale... Piotr Margo - ocena (1) Traciłam nadzieję, że ktoś może mi pomóc a Pani Ewa zdziałała cuda.... Margo Kuba - ocena (1) Polecam serdecznie ! Kuba