Marta - ocena (1) Po prostu rewelacja. Marta Arkadiusz - ocena (1) Pełen profesjonalizm, chodzę na terapię już 4 spotkanie i już widzę bardzo... Arkadiusz Łukasz - ocena (1) Bardzo dobra fizjoterapia. Pan fizjoterapeuta zna sie na swojej pracy.... Łukasz
Mania - ocena (1) Korzystaliśmy z fizjoterapii domowej dla dziadka. Pan Michał bardzo... Mania Iwona - ocena (1) Cała rehabilitacja odbywa się bardzo profesjonalnie i w przyjaznej... Iwona Michał - ocena (1) fizjo przyjechał , szybka diagnoza, skuteczna pomoc. Mega jeszcze raz bardzo... Michał Michał - ocena (1) Pomorskie Centrum Fizjoterapii Domowej to strzał w dziesiątkę! To doskonały... Michał Wiola - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Duża wiedza i zaangażowanie ze... Wiola Izabella - ocena (1) Profesjonalna usługa rehabilitacji, polecam z całego serca, świetni... Izabella Mirosław - ocena (1) Miałem przyjemność korzystać z rehabilitacji w gabinecie R-Cito w Gdańsku i... Mirosław Marzena - ocena (1) Moje miejsce - jestem prawie codziennie. Kameralnie, zielono. Różne rodzaje... Marzena Katarzyna - ocena (1) Profesjonalista w najlepszym tego słowa znaczeniu. Bardzo pomógł mi na... Katarzyna MAG - ocena (1) Przyjemne i kameralne miejsce, z fajnym zestawem sprzętu. Zajęcia też są fajne. MAG Szymon zając - ocena (1) Bardzo dobry zespół i komfortowy kompleks Szymon zając nikola - ocena (1) Było super.Mila obsługa oraz bardzo dobre podejście do klienta oraz potrzeb. nikola Julita - ocena (1) Korzystałam z Gabinetu dla siebie i dla dziecka. Bardzo dobry kontakt.... Julita Mariusz - ocena (1) Bardzo dziękuję za cykl zabiegów oraz przedewszystkich opracowanie ćwiczeń... Mariusz Michał - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, pełne cierpliwości i empatii.... Michał Karolina Szeląg - ocena (1) Z usług pana Pawła korzystam od 2 miesięcy. Zaczęłam od przygotowania do... Karolina Szeląg Małgorzata - ocena (2) Pan Leszek jest fantastycznym specjalistą. Wiele lat bezskutecznie szukałam... Małgorzata