Paweł Gas. - ocena (1) Profesjonalna opieka i rehabilitacja. Bardzo dobre warunki pobytu. Paweł Gas. Izabela Cyjert-Prygoda - ocena (1) Pani Bożenka jest jedną z najlepszych fizjoterapeutek w Trójmieście. Cyklem... Izabela Cyjert-Prygoda p10tr3k - ocena (1) Piękna strefa saun, super ze basen jest dostępny dla wszystkich. Mega ładnie... p10tr3k
Agnieszka - ocena (1) Jestem zachwycona miejscem oraz atmosferą. Kadra bardzo pomocna. Polecam Agnieszka Magda - ocena (1) Strefa fitness w Garden Clinic jest na najwyższym poziomie. Szczególnie... Magda Jagoda - ocena (1) Najlepsza opieka w Trójmieście. Polecam wszystkim. Jagoda Krzysiu - ocena (1) Wyśmienicie spędzony czas, dużo pomocy od specjalistów i jestem gotowy na... Krzysiu Ewa - ocena (1) Profesjonalne podejście do pacjenta. Świetna atmosfera! Polecam serdecznie Ewa Walentyna - ocena (1) Super. Bardzo polecam. Walentyna Grzegorz M. - ocena (1) Najlepszy z najlepszych i prawdziwy cudotwórca! Już po pierwszej wizycie... Grzegorz M. Mateusz - ocena (1) Profesjonalista który wykonuje swoją pracę z pasją i empatią. Widać że zależy... Mateusz Izabela Milton - ocena (1) Olbrzymia wiedza merytoryczna i praktyczna, Pan Łukasz doskonale wie jak... Izabela Milton EM - ocena (1) Do Łukasza wracam na masaże bańką chińską w celu zniwelowania cellulitu. Jest... EM Gosia - ocena (1) Zdecydowanie polecam rehabilitację prowadzoną przez Pana Łukasza. Gdy lekarz... Gosia Karolina - ocena (1) Szczerze polecam , bardzo dobry kontakt z pacjentem . Karolina Magdalena - ocena (2) Jestem o wiele zdrowsza po rehabilitacji w placówce. Wynika to z faktu, że... Magdalena Marcin - ocena (2) Profesjonalny zespół oraz elastyczne podejście do każdego przypadku, które... Marcin Zadowolony pacjent - ocena (1) Obie Panie Anie absolutnie profesjonalne. Polecam wszystkim to miejsce.... Zadowolony pacjent Sebastian Przybysz - ocena (1) Jako zawodowy sportowiec bardzo mocno polecam specjalistów z FizjoLab. Od lat... Sebastian Przybysz Kamil - ocena (1) Świetne miejsce! Fachowa obsługa, w 2 miesiące wyciągnęli mnie z ciężkiej... Kamil