Marek - ocena (1) Zakończyłem zabiegi w polmed gdańsk Centrum Rehabilitacyjne w lutym. Pomimo... Marek Maci3k - ocena (1) Czysta siłownia, bardzo przyjemni trenerzy- zawsze jest ktoś kto pomoże. Cena... Maci3k Gerbiusz - ocena (1) Bardzo ładny klub, świetna obsługa, czysto, piękne sauny Gerbiusz
Anna Tomaszewska - ocena (2) W Centrum Fizjoterapii Funkcjonalnej Jest profesjonalna i uprzejma obsługa... Anna Tomaszewska Ania - ocena (1) Polecam masaż Kobido. Najlepszy na jakim byłam! Ania Beata - ocena (1) Ze swojej strony polecam placówkę fizjoterapii Polmed! Podczas... Beata Irena - ocena (1) Bardzo polecam skorzystać przy bólu kręgosłupa. Skuteczna rehabilitacja... Irena Walenty - ocena (1) Chciałbym podziękować serdecznie Panu Tomkowi oraz zespołowi TOMED za pomoc.... Walenty Aleksandra - ocena (1) Czysciutko,bardzo mila obsluga.Pelny profesjonalizm. Aleksandra Marzena - ocena (1) Szybko, sympatycznie, skutecznie Marzena Adam koniecko - ocena (1) Super wykonywany masaz leczniczy przez Panie Natalię oraz Sylwię.... Adam koniecko Ala - ocena (1) Pan Wojtek to cudowny człowiek z sercem otwartym na pacjenta. Profesjonalne... Ala Agata - ocena (1) Pan Łukasz Szpak wykonuje profesjonalny masaż, jest osobą o wysokiej kulturze... Agata Kasia - ocena (1) Profesjonalizm, empatia i cudowne podejście do pacjenta. Ulga natychmiastowa!... Kasia Magda - ocena (1) Moja historia zaczęła się jeszcze w dzieciństwie. Od zawsze wmawiano mi że... Magda Denys - ocena (2) Dziękuję bardzo, pan Szymon bardzo mi pomógł, polecam go! Życzę mu naprawdę... Denys Krzychu - ocena (1) Szanowny Panie Tomku i Szanowny Zespole TOMED, Chciałbym z całego serca... Krzychu Renata - ocena (2) Pełen profesjonalizm. Polecam Renata Daniel - ocena (1) Podejście, które lubię - wysłuchanie objawów i historii, zbadanie... Daniel San - ocena (1) W Trójmieście długo nie było właśnie takiego miejsca jak to. Baza... San