Karolina.x - ocena (1) Do odwiedzenia siłowni skłoniła mnie promocyjna oferta wejścia za 1 zł.... Karolina.x em - ocena (2) obiekt bardzo ładny zajęcia super ale pani recepcjonistki tragedia,człowiek... em Adam - ocena (1) Niedawno miałem przyjemność korzystać z usług polmed. na zabiegi zapisywałem... Adam
Aga - opinia (2) Opiekę nad pacjentem, oceniam na najwyższy poziom! Doktor Rosadziński to... Aga Maria - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana Doktora Rosadzińskiego. Jego... Maria Marek - ocena (1) Zakończyłem zabiegi w polmed gdańsk Centrum Rehabilitacyjne w lutym. Pomimo... Marek Maci3k - ocena (1) Czysta siłownia, bardzo przyjemni trenerzy- zawsze jest ktoś kto pomoże. Cena... Maci3k Gerbiusz - ocena (1) Bardzo ładny klub, świetna obsługa, czysto, piękne sauny Gerbiusz Anna Tomaszewska - ocena (2) W Centrum Fizjoterapii Funkcjonalnej Jest profesjonalna i uprzejma obsługa... Anna Tomaszewska Ania - ocena (1) Polecam masaż Kobido. Najlepszy na jakim byłam! Ania Beata - ocena (1) Ze swojej strony polecam placówkę fizjoterapii Polmed! Podczas... Beata Irena - ocena (1) Bardzo polecam skorzystać przy bólu kręgosłupa. Skuteczna rehabilitacja... Irena Walenty - ocena (1) Chciałbym podziękować serdecznie Panu Tomkowi oraz zespołowi TOMED za pomoc.... Walenty Aleksandra - ocena (1) Czysciutko,bardzo mila obsluga.Pelny profesjonalizm. Aleksandra Marzena - ocena (1) Szybko, sympatycznie, skutecznie Marzena Adam koniecko - ocena (1) Super wykonywany masaz leczniczy przez Panie Natalię oraz Sylwię.... Adam koniecko Ala - ocena (1) Pan Wojtek to cudowny człowiek z sercem otwartym na pacjenta. Profesjonalne... Ala Agata - ocena (1) Pan Łukasz Szpak wykonuje profesjonalny masaż, jest osobą o wysokiej kulturze... Agata Kasia - ocena (1) Profesjonalizm, empatia i cudowne podejście do pacjenta. Ulga natychmiastowa!... Kasia Magda - ocena (1) Moja historia zaczęła się jeszcze w dzieciństwie. Od zawsze wmawiano mi że... Magda