Polecam (2) Rehabilitowałem sie po skręceniu kostki - super dobrane ćwiczenia i... Marcin Szczerze polecam (2) Do Pani Pauliny - fizjoterapuetki trafiłam z bólami kręgosłupa. Dzięki... Marta masaż leczniczy (2) Od dwóch miesięcy korzystam z masażu u Pani Ewy Kozłowskiej. Na pierwszej... Danuta Kwiatkowska
Dorota - opinia (2) Bardzo fachowe porady,konsultacje. Rewelacyjny profesjonalizm!Wielokrotnie... Dorota Agnieszka Myśliwczyk - opinia (2) Jak Cię jeszcze nie boli - to jest najlepszy moment żeby zapukać do Medella.... Agnieszka Myśliwczyk Grzegorz - opinia (2) Bardzo polecam wizyty u P.Beaty. Duża wiedza i ogromne zaangażowanie w proces... Grzegorz Wioleta - opinia (2) Masaż u Pani Beaty to feeria wrażeń, korzystałam z usług masażystów nie raz,... Wioleta Jareczek - ocena (2) Bardzo dobra Rehabilitacja, mnie i żonie panie bardzo pomogły, szczerze... Jareczek Irena Lis - ocena (1) efekt przeszedł oczekiwania - świetni Irena Lis Tomasz - ocena (1) Pełna profesja, miłą atmosfera. Tomasz Super - ocena (1) Super super super Super Aleksandra - ocena (1) Profesjonalne i czysto. Aleksandra Karolina - ocena (1) Usługi na najwyższym poziomie. Polecam Karolina Magda - ocena (1) Łukasz Hebanowski is the best Magda Artur - ocena (1) Sprawnie szybko i w przestępnych terminach i cenach Artur Iwona - ocena (1) niesamowite podejscie do pacjenta, ogromna wiedza rehabilitacyjna i... Iwona . - ocena (1) profesjonalne podejście do pacjenta, z pełną empatią . A - ocena (1) Klientką jestem od lat-zaczęło się od rehabilitacji po rekonstrukcji ACL,... A Paweł - ocena (1) Gabinet oferuje szeroki zakres usług, przez co cała rehabilitacja może się... Paweł Beata - ocena (1) Polecam rehabilitację w R-Cito. Terapeuta zadbał o każdy szczegół... Beata