Denys - ocena (2) Dziękuję bardzo, pan Szymon bardzo mi pomógł, polecam go! Życzę mu naprawdę... Denys Krzychu - ocena (1) Szanowny Panie Tomku i Szanowny Zespole TOMED, Chciałbym z całego serca... Krzychu Renata - ocena (2) Pełen profesjonalizm. Polecam Renata
Daniel - ocena (1) Podejście, które lubię - wysłuchanie objawów i historii, zbadanie... Daniel San - ocena (1) W Trójmieście długo nie było właśnie takiego miejsca jak to. Baza... San Jakub - ocena (2) Bardzo miła i profesjonalna fizjoterapia Jakub Hanna Bakuła - ocena (1) Po pierwszej wizycie u Oli z bolącym kolanem dolegliwości bólowe zmniejszyły... Hanna Bakuła olga.saladziak@gmail.com - ocena (1) Profesjonalizm i przemiła atmosfera. olga.saladziak@gmail.com Katarzyna M. - ocena (2) Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i wspaniałe podejście do pacjenta.... Katarzyna M. MW - ocena (1) Super terapeutki, skuteczne ćwiczenia dostosowane do moich możliwości i... MW Marlena - ocena (1) W związku z blizną po dużym zabiegu potrzebowałam konsultacji fizjoterapeuty.... Marlena Ewa - ocena (1) Warunki bardzo dobre. Profesjonalna obsługa. Ewa Tom - ocena (1) Rehabilitowałem tam kolano po ACL. Wróciłem do pełnej sprawności, bez... Tom Pacjentka - ocena (1) Wracam zawsze, kiedy tylko mój kręgosłup znów da o sobie znać. Zawsze... Pacjentka Maria - ocena (1) Polecam konsultacje blizny po operacji. Jestem zadowolona z usługi. Maria Zofia - ocena (1) Miałam problemy z kręgosłupem - odcinek lędźwiowy, kolanami, szyją. Ekipa z... Zofia Magda - ocena (2) Tata został wypuszczony ze szpitala w fatalnym stanie, fizycznym i... Magda Dorota - ocena (2) Z usług korzystam od wielu lat i jestem nieustannie bardzo zadowolona Dorota Magda - ocena (2) Polecam w 100%, dokładnie, przyjemnie , skutecznie Magda Adam - ocena (2) Profesjonalne podejście wzbudziło moje zaufanie i przekonanie że jestem w... Adam