Pd - ocena (1) Pomaga jak może i ból znika, jak, ręką odjął Pd Barbara - ocena (1) Od kilku lat korzystam z masaży, a ostatnio z wizyty fizjoterapeutycznej. Pan... Barbara Joanna Landowska-Lorek - ocena (1) Szeroki wachlarz usług i przyjemna atmosfera. Jestem bardzo zadowolona z... Joanna Landowska-Lorek
Karla - ocena (1) Żadna operacja nie pomoże tak jak fizjoterapia u specjalistów w Pomorskim... Karla Krzysztof - ocena (1) Profesjonalna i sympatyczna załoga Krzysztof Zuzanna - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam ten gabinet, zawsze mogę liczyć na pełen... Zuzanna Stanisław - ocena (1) Profesjonalnie i sympatycznie jednym słowem warto wracać Stanisław Katarzyna - ocena (1) Rehabilitacja domowa jest najlepsza, gdy pacjent ma problemy z poruszaniem.... Katarzyna Tomasz - ocena (1) Super fachowcy. Na pewno wrócę Tomasz Bartosz - ocena (1) Pani Ewa wyprowadziła rękę mojej córki po ciężkim złamaniu i długotrwałym... Bartosz Barbara - ocena (2) Pełny profesjonalizm Pana Szymona pomógł mi wrócić do sprawności ruchowej.... Barbara Krzysztof - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wywiad, terapia z pacjentem i... Krzysztof Sandra Breza - ocena (1) Przytulne gabinety, wspaniali specjaliści. Ciesze się, że powstało takie... Sandra Breza Janina - ocena (1) Pan Mateusz to złoto że też ja nie mam takiego wspaniałego syna Janina Magda - ocena (1) Profesjonalni terapeuci, którzy podchodzą do pacjenta indywidualnie,... Magda Aleksandra - ocena (1) Dzięki Mateuszowi pożegnałam się z bólem. Świetny fachowiec do którego na... Aleksandra Dejw - ocena (1) Ręce rehabilitantów z Garden Clinic czynią cuda. Profesjonalne podejście do... Dejw Mariusz - ocena (1) Polecam! Wiedza i doświadczenie robią swoje! Polecam Mateusza! Mariusz Jarek - ocena (1) Gorąco polecam cały zespół. Dzięki profesjonalnemu podejściu do mojego... Jarek Bogumiła Dąbrowska - ocena (2) Najlepsze miejsce do jakiego można trafić. Właściciel Szymon i wszyscy... Bogumiła Dąbrowska