firma HACZET sp zoo - opinia (1) Firma Haczet sp.z o.op ceni trzyletnią współpracę z firmą POSTERX przede... firma HACZET sp zoo polecam (1) firma godna polecenia wszystkowykonane perfekcyjnie , zgodne z zamowieniem i... arek ZŁODZIEJSTWO (3) Posiadam pakiet telewizji analogowej i cyfrowej - do tej pory płaciłem brutto... Jacek
Poziom zdecydowanie PRO, chodz.... (1) ceny dosc wysokie. Jednakze w tym wypadku zdecydowanie jest to adekwatne do... ... obsługa na 5+ (1) Nie mogłam nie dodać opinii na temat tej firmy,a konkretnie na temat obsługi... Janina Tom@sz - opinia (1) PODZIĘKOWANIE Dziękuję za profesjonalną obsługę w dziedzinie druku banerów i... Tom@sz Problemy z przeniesieniem numeru stacjonarnego (1) Procedura trwa 3 miesiąc czy 4 miesiąc. Sprawą zajmuje się "Pan Dyrektor",... Klient Nie zależy im na klientach!!! (1) Umowa od 2004 roku do teraz (brak wyboru - blokada Spółdzielni Mieszkaniowej... JP Polecam :) (1) Fajny i wygodny portal zamawiania on-line posiłków na terenie Trójmiasta i... Użytkownik Profesjonalny partner w biznesie (1) Wspołpracujemy z firmą VEGA ART już od kilku miesięcy. Projektują dla nas... Radosław ELKA SCHOOL brak przelewów z systemu na kartę prepaid (1) system miesiąc przetwarza przesłanie środków z systemu online na kartę... mw Polecam kablówkę analogową w PRO-INTERNET (1) Jeśli chodzi o kablówkę, to jest super- mam już 3 rok, i jestem mega... michnik ocena (1) Ja jestem bardzo zadowolona:) AlKa Polecam Szymona! (1) Szymon to profesjonalista. Bardzo dobra współpraca i super wyczucie projektu.... Fitback Shop Stanowczo odradzam. (4) Usluge UPC internet posiadam od miesiaca i juz widze ze podpisujac umowe... Paweł C Solidna firma z atrakcyjną ofertą nietypowych gadżetów (1) Szczerze polecam. Robert Mowak Odkrywam głęboko schowane kontakty: (1) Ogólnopolskie Biuro Obsługi Klientów 801 94 94 80 z telefonów stacjonarnych... jan Czerwony widelec (1) Skorzystałem z serwisu i jestem bardzo zadowolony, z kolegami zamawiamy bez... pracownik firmy Odradzam (1) Nie wiem dlaczego moja poprzednia niepochlebna opinia została usunięta. Nie... Katarzyna dobre ceny i profesjonalne podejście (1) Szybko i sprawnie wykonana usługa. Polecam. Marek