Pełna obsługa. (1) Od pół roku mamy podpisaną umowę z Esencją na obsługę graficzną, druk i... Maja amatorszczyzna (1) ciężko sie z nimi "rozstać" .nie zauważyli że zrezygnowałem z internetu i... Zbigniew S - opinia (1) Dodzwonienie się do UPC graniczy z cudem.Kiedy wybiera się opcję pomoc... S
Samorząd SWPS (1) Jako samorzad SWPS nawiazalismy z firma WIDOQ współprace na poczatku roku... Samorząd Swps Jakub Felczak (KN Integra) - opinia (1) Profesjonalizm, kreatywność, znajomość potrzeb to cechy które towarzyszyły... Jakub Felczak (KN Integra) Logotyp naprawdę świetny (1) Współpraca z firmą Widoq naprawdę się opłaciła. Logotyp przez nich wykonany... www.novis.edu.pl Polecam z całego serca. (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi jaką wykonał dla mnie Pan Szymon. Super... Filip Bye bye UPC!!! Nie wiem dlaczego jeszcze tam jestem... Ale zmieniam to juz dziś! (4) Pewnie tylko lenistwo tłumaczy to, że tkwię jeszcze w UPC... Ale zbliżają się... No mercy bandytyzm (3) po okresie trwania umowy pomocyjnej 2 letniej, konsultant stwierdzil ze w... bobo Totalna porażka (1) Szanowni państwo korzystam już chyba ponad 5 lat z usłg Solution który to... niezadowolony-gośc Słaba jakość, nie uznają gwarancji (1) Plandeki, które wykonali razem z malowaniem dosłownie rozleciały się po 2... Dominik Super strona Internetowa :) (1) Jestem bardzo zadowolona z mojej nowej strony internetowej, wszystkim moim... Daria Z. Bardzo polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług jakie świadczy ta firma, szybka realizacja,... Aneta K. Solidna firma (1) W firmie tej zamówiłam koszulki reklamowe dla męża. Wszystko przebiegło... Sywula Iwona Multimedia SA - przykład firmy mającej klienta gdzieś (2) Moja historia z tą firmą zaczęła się dawno temu, od przeszło kilku lat mamy... Tomek Brak nadal TV Lokalnych w UPC Trojmiasto,Mamy za to TVN Warszawa.Zenada. (2) Najwiekszy operator kablowy w Trojmiescie,a nadal od dawna niema w ofercie... zxcv Reklama na torebkach (1) Postanowiłem zareklamować moją firmę na pierwszym wydaniu torebek, pomysł... Piotr obsługa klienta przy ul. Czyżewskiego - SKANDAL (4) 2 dni temu byłem oddać dekoder hd po rezygnacji z usług tv i... niezadowolony klient UPC Piotr (1) Oklejanie aut szczególnie dużych jak Fiat Ducato Maxi to żenująca pomyłka... Piotr rys - opinia (2) kiedyś bylo wszystko ok ale teraz tylko liczy się kasa a nie jakosc... rys