Zdecydowanie polecam! (1) Postanowiliśmy ze znajomymi zrobić koleżance niespodziankę na urodziny -... Maciej Akcja "Pieszy autobus" (1) Agencja PROMOTION PL przygotowała serię ciekawych, świetnie poprowadzonych... Tomasz Drugi raz raczej nie skorzystam. (2) Zakład powinien spełnić oczekiwania mało wymagających klientów zlecających... Marmelech
Bardzo polecam (1) Jak dla mnie ta firma jest bardzo dobrze przygotowana, mialem plan zrobienia... Artur Fajny prezent miła obsługa (1) Jestem facetem i jak to bywa szukałem prezentu na ostatnią chwilę znalazłem... Jacek Młodzi, energiczni, kreatywni ludzie (1) Naprawdę świetna firma. Szybko i bardzo sprawnie realizują powierzone im... Olek Meble Zdecydowanie polecam (1) Pan Sebastian wykonał dla mnie stronę www. Jest to osoba, profesjonalna,... Anna Możerowska Obsługa przez UPC (1) Otrzymałem w promocji propozycję szybszego internetu z 20 na 60 Mb/s i... Andrzej M. 13.03.2012 Sąd konsumencki w walce z oszukującymi nas firmami na polskim rynku. (3) Gorąco wszystkim czytającym mój wpis polecam Polubowny sąd konsumencki... Wku**iony od lat konsument Internet (3) Przedstawiciel handlowy zaproponował mi połączenie internetu po WiFi o... Władysław Jarosz Brak mi słów (1) przeczytałam wszystkie opinie i nie muszę pisać swojej, w każdej znajdzie się... kasia polecam współpracę (1) W ciągu 3 ostatnich miesięcy trzykrotnie korzystałem z usług firmy Posterx. W... Maciej Skolimowski shazzer - opinia (1) korzystne ceny, rzetelne wykonanie, dobra komunikacja. zdecydowanie polecam!! shazzer Beznadzieja (3) Jakość urąga godności moich oczu. Serwisant nie przybył od 8.04.09 mimo 6... Tad przeczytany artykul (2) Drogi Panie pozwole jak na ta chwile w spokoju odniesc sie do zamieczonego... tomek Profesjonalizm na każdym kroku (2) Zmieniłam agencje i nie żałuję.Znalazłam wreszcie kogoś komu można zaufać a... Joanna Wyszyńska ... (2) ta firma naciaga swoich klientów. zmieniają ceny, zmieniają regulamin nie... IvNoire serdecznie polecam współpracę z PosterX (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą PosterX, swoje usługi wykonują... Wojciech Kowalczyk FATALNIE! (2) Ludzie, Tiwis to jakiś żart! w dodatku DROGI i mało smaczny... Mam wykupione... Gośka Twis internet (1) Ja uwazam ze Tiwis jest ok przynajmniej sam net.Dziala be awarii. Guderskiego