Masakra (1) Oklejanie aut to chyba tej firmy nowa sprawa, oklejone auta po kilku dniach... Ochrona Wizytówki (1) Zamówiłem wizytówki. Kreatywność P. Kasi jest powalająca. Ceny za wizytówki... Jaś Pełen profesjonalizm :) (1) Jak najbardziej polecam korzystanie z usług firmy Studio a4. Nie dosyć, że... Kasia O.
Projekt, www, wydruk, kolportaż- wzorowa współpraca (1) Firma Posterx stworzyła wspaniałe projekty, stronę internetową, tanio i... Edumuzyka Canał + (1) Witam serdecznie chciałem stanowczo odradzis jakikolwiek kontak z UPC .... MP Ogólna opinia (1) Telewizja; programy z zakłóceniami tzw; mory,śnieżenia na różnych... Irena Krzos-Zabłocka Wtyczka do iPhona (1) Przydala bysie zeby mozna bylo sluchac przez iPhona, nie moge jakos... spoko Współpraca na najwyższym poziomie. (1) Rzetelna i terminowa obsługa zleceń, zadowalająca dokumentacja działań.... Justyna Ganczarska Słabo, nie polecam (3) Bardzo słaba jakość sygnału telewizyjnego, ceny zdecydowanie za wysokie.... radwoj Wszystko Ok (1) Zamawiam w Adlonie systematycznie banery reklamowe dla mojego Warsztatu i... Warsztat Gorąco polecam (1) Wycinałam elementy makiety - tektura, gąbka, guma do pieczątek, wszystko... Basia D. Katalog ofertowy (1) Prosty, nowoczesny i elegancko wydrukowany. Wszystko w terminie i z pomysłem!... M.I. lipa (1) nie chce mi się nawet pisać, dołączam się do wszystkich niepochlebnych... królewskie wzgórze Firma godna zaufania.Polecam (1) Firma godna zaufania.Polecam Łukasz Najgorsza telewizja kablowa z dostępnych na rynku. (1) Ciągłe problemy z awaryjnością.W programach nie ma głosu,bądż w ogóle... Stanisław Piotrowski Dobre radio z nietuzinkową muzyką, która czasami jest pozytywnie toksyczna (1) Polecam: dużo elektroniki w najróżniejszych odmianach, świetne kanały... zaratustra BM - opinia (1) bardzo wysoki abonament, oferta programowa mało atrakcyjna wręcz mizerna ,... BM Tragiczna jakość usług (1) Usługa internetowa fatalna -szybkość internetu niezgodna z ofertą-praktycznie... Kowalska Działacie!! (1) Gratuluje, jest o Was coraz głosniej :) gratuluje rozwoju i trzymam kciuki za... Andrzej zbyt głośny podkład muz. (1) W poranne weekendy między godziną 6, a 8-ą są ciekawe informacje z... Karczma