Remont Łazienki - Gdynia

Poszukują solidnego płytkarza/kafelkarza do remontu niedużej łazienki (kafle, podłoga, hydraulika ...) WC (płytki), kuchnia (płytki). Solidny kafelkarz - wg mnie - umie położyć kafelki równo, aby nie odstawały na rogach, położyć równe fugi .....

Chciałbym zacząć w miarę możliwości jak najszybciej. Oczywiście trzeba wykonać wycenę.

Chciałbym podjechać i obejrzeć prac nad która obecnie taki fachowiec pracuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Remont Łazienki - Gdynia

Zależy o jakim terminie mówimy ;)
Mogę polecić Męża, ale najwcześniej termin początek 2014 :)
Właśnie robi łazienkę i toaletę w bloku od całkowitej rozbiórki, przez położenie hydrauliki i elektryki, po wykończenie - płytki, gładzie, instalacje sanitariatów :)

512-588-177

rem-onty@o2.pl

http://www.remontytrojmiasto.firmet.pl/

Ja mogę polecić firmę Marcus z Wejherowa. Panowie są bardzo słowni, nie zostawiają po sobie syfu, wszystko jest wysprzątane. Jakość wykonanych prac naprawdę robi wrażenie, ponadto zawsze w razie wątpliwości można liczyć na poradę i wskazówki. Poza tym, firma ta, nie przekracza terminów. Na stronie internetowej jest dostępna galeria, przedstawiająca wykonane przez firmę łazienki (my się kierowaliśmy tym oraz posprawdzaliśmy opinie w sieci). Jeśli chodzi o ceny, to są przystępne. kontaktowaliśmy się z tą firmą, dzwoniąc pod numer: 502 083 153
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

....nie istnieje taka firma, która łączy wszystkie te zalety równocześnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam, zajmuję się pracami remontowymi od kilku lat, posiadam doświadczenie i umiejętności w kładzeniu kafli, cekolowaniu, malowaniu, hydraulice, elektryce, wszelkich prac z płytami k/g,lukserami i ogólnym wykończeniem mieszkań "pod klucz". Zapraszam do swpółpracy- 791 867 099 wojciech.

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/remonty-budowlane/profesjonalne-wykonczenia-i-remonty-wnetrz-ogl7415809.html zapraszam do współpracy

niech jeden wszystko potem normalne firmy hydrauliczne maja zajecie i wykonuja usl w trybie awaryjnym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

masz racje ja tez znam solidnego kafelkarza ale hydraulike zna tak na 30% bo w tym nie robi dlatego instalacje hydrauliki i biały montaż najlepiej powierzyc hydraulikowi z kwalifikacja a kafelki kafelkarzowi 2 w1 ruwna sie podwujne koszta w razie np. zakafelkowania systemu pex skrecany w tynku przez kafelkarza ktory bedzie zle skrecony i co prucie zmiana systemu i koszta, hydraulik marcin

Remonty łazienek
Konkurencyjne ceny, Profesjonalnie, Gwarancja wykonania.
tel. 722-215-666

Inne tematy z forum

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

architekt wnętrz - polecane osoby (17 odpowiedzi)

Jeżeli korzystaliście z usług architekta wnętrz to poproszę o wpisanie osoby, którą możecie...