Remont dobra ekipa

Witam,

poszukuję ekipy remontowej do remontu łazienki + wc (osobno) + ewentualnie drobne dodatkowe prace np. przemalowanie przedpokoju (3 lata temu malowanego), zmiana paneli. Jednak głównym założeniem jest remont łazienki i wc.

Od podstaw wymiana kabli elk. (w części mieszkania już jest wymienione) hydrauliki i wiadomo do całkowitego wykończenia po położenie kafli itp.

W zależności od wyceny robocizny zrobienie dodatkowych prac w/w.

Czas rozpoczęcia II połowa Października max. Listopad.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Remont dobra ekipa

dobrej firmy nie dostaniesz. do tego remontu dolicz ok. 1 miesiąca opóźnienia w pracach oraz zwiększenie kosztów o ok. 30 - 50% niż wcześniej Ci powiedziano. Będą usterki, które nie będą z winy robotników remontujących tylko np.: z wady materiału, pracy budunku itp. Współczuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To że remont starego mieszkania jest gorszy niż wykończenie deweloperskie to wiem bo remontuje je systematycznie od 2012 roku!

A moje pytanie brzmiało o solidną ekipę remontową, a nie co ile mnie wyniesie.

Proszę o kontakt na email remonty.biuro@go2.pl

usługi remontowo-budowlane. doswiadczenie i uczciwosc. wolne terminy. email : goldrem1@wp.pl - tel 516 140 574

Polecam Męża :)
Łukasz Borkowski 534-214-417

robocizna minimum 9 tysiecy

Mogę dokonać wyceny wstępnej.
Ważny jest tylko projekt z wymiarowaniem oraz dodatkowe wiadomości takie jak czy należy skuć stare kafle czy odpływy będą przesuwane w inne miejsce itp.
Jeżeli jest pani zainteresowana proszę o kontakt na adres
markus-70@tlen.pl

Inne tematy z forum

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...