Remont mieszkania Gdańsk Wrzeszcz

Witam,
potrzebowałbym ekipy, do wykonania remontu mojego mieszkania. W skład remontu wchodziłoby z grubsza: wyburzenie starych ścianek działowych (suprema), cekol i malowanie ścian, remont łazienki plus kuchnia oraz cyklinowanie podłóg. Powierzchnia mieszkania 80 m2, termin kwiecien-maj 2016. Zainteresowanych proszę o pozostawienie namiarów w celu oględzin i wyceny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Remont mieszkania Gdańsk Wrzeszcz

882-224 400 prosze o kontakt

http://www.lider-rembud.pl Tomasz Cichal

Witam jesteśmy zainteresowani Państwa zleceniem zapraszam do oglądania naszych prac https://www.facebook.com/Lider-RemBud-Tomasz-Cichal-422996224570078/?ref=hl
najnowsze realizacje również na stronie :) zapraszam do kontaktu pod numer 512759350 lub biuro@lider-rembud.pl Tomasz Cichal

Rozwijam się też dzięki rekomendacjom. Będę zobowiązany za przedstawienie mojej osoby Państwa partnerom biznesowym i znajomym. Dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam przyjade wycenie 519561455

80m/2 = 120 000 zł , robocizna + materiał + kuchnia meble i sprzęty + łazienka kafle armatura + osprzęt elektryczny .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę o kontakt 500-159-726 w celu umówienia się na DARMOWĄ wycenę. Oferujemy kompleksowe wykończenia wnętrz! Cechuje nas wysoka jakość usług. Zapraszam

tel. 727 802 802
wycena po oględzinach, chętnie prześle zdjęcia realizacji

Dbamy o Państwa wnętrza od 2006 roku. Zajmujemy się projektowanie, remontami i kompleksowym wykańczaniem domów i mieszkań pod klucz.

Serdecznie zapraszam do współpracy

witam prosze o kontakt 790600140

WITAM ! PROSZE O KONTAKT - TEL: 516 140 574 EMAIL: GOLDREM1@WP.PL . WYCENA GRATIS, MOZLIWOŚĆ PRZESŁANIA WYKONANYCH PRAC,KONKURENCYJNE CENY,DOKŁADNOŚĆ I SUMIENNOŚĆ. ZAPRASZAMY

Łukasz Borkowski: 534-214-417

Inne tematy z forum

Fotowoltaika (59 odpowiedzi)

Jestem zainteresowany montazem paneli fotowoltaicznych w Gdyni na domu jednorodzinnym ale nie mam...

Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? (82 odpowiedzi)

Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :) zniesienie kilku...

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...