Remonty Bojano

Czy możecie polecić mi kogoś z Bojana lub okolic do remontu, domu. Malowanie, tapetowanie oraz pomoc przy drobnych pracach np: złożenie komody itp?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Remonty Bojano

Tak prosze o kontakt na dagamariusz@wp.pl .Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

512-588-177

witek.remonty@o2.pl

witam tez jestem z okolic bojana u mnie dzialal pan rysiek z ekipa polecam ze wszystkim mozna sie dogadac to jego numer 501 920 088 powodzenia pozdrawiam

Problem wejsc na trojmiasto ogloszenia? Poco sluchac tych sciemniaczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Problemem to jest fachowiec z prawdziwego zdarzenia. A takiego chyba na trójmiasto ogłoszenia nie znajdę. Jak ktoś jest naprawdę dobry to nie potrzebuje się ogłaszać , tylko działa z polecenia. Dlatego zadałam takie pytanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

problemem to są właśnie klienci , myślą że jak ktoś się ogłasza to znaczy że nie ma roboty - a może nie jest alkoholikiem ma ambicje i chce zarabiać więcej a nie tylko na kolejne piwo , ma firmę pracowników i łapie każde zlecenie czyli również się ogłasza czas wyjść ze średniowiecza i zacząć myśleć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mila Pani myli Pani ze jest jeden fachowiec dobrych ogłaszają się wszyscy czemu apple ma reklamę w tv ?tzn ze jest złe ?ze go nikt nie kupuje? Ogłaszają się wszyscy reklama dźwigną sukcesu , proszę zadzwonić do pierwszych 10firm z ogłoszeń budowlanych trójmiasto jutro nikt Pani nie zacznie, nawet nie za tydzien.Przepraszam ale jest Pani typowa osoba która myśli ze budowlańcy to pijaki i łajzy .
Proszę się umowic z 5cioma osobami sadze ze po wyglądzie łatwo ocenić czy ma robotę czy nie czy dany Pan zarabia czy nie .Prosta psychologia .Trzeba się wysilić a pyzatym prace z poleceń to już dawno minęły znam firmę 30 ludzia dokonała super remontów a 1 nagle nie dokończyła ludzie nie chcą mieć problemów ze poleciło i jest cos nie tak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Drodzy Panowie! jeżeli jedyne co Panowie potrafią to atakować to proszę nie odpowiadać na mój post i zająć się czymś konkretnym. Chyba ma Pan straszne problemy z poczuciem własnej wartości, gdyż ja absolutnie nie stwierdziłam, że budowlańcy to pijaki i łajzy, więc proszę nie wkładać mi w usta coś czego nie powiedziałam!!! Poprostu miałam do czynienia z wieloma partaczami i chciałam kogoś z polecenia. A widzę, że to raczej Panowie to typowe osoby, które jedyne co potrafią to narzekać i obrażać. Zadałam na forum proste pytanie i nie sądziłam, że wywoła ono tyle oburzenia i agresji!!!!!. Jeżeli nie mają Panowie nic konstruktywnego do powiedzenia to proszę się nie wpieprzać i zmienić wątek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

nikt Pani nie atakuje i nie jest agresywny tylko wybija Panią z błędu że jak ktoś się ogłasza to jest partaczem , skoro miała Pani już do czynienia z partaczami to znaczy że źle Pani dobierała fachowców tutaj dostała Pani od kolegi wskazówki jak można ich wybrać , forum jest po to by dyskutować ja i kolega wyżej mamy prawo do wypowiadania się jeśli Pani to nie odpowiada to radze popytać w rodzinie o polecenie i nie zakładać postów na forum skoro ma Pani problem z krytyką
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brawo dla kolegi.Na forum szukaja szybko tanio i solidnie hihi fachowca za 5 zl ciekawe czy Pano wie ile dobry fachowiec kosztuje .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://remoncik-bojano.otobiznes.pl/

http://remoncik.simplesite.pl/

Inne tematy z forum

Taras z desek kompozytowych - (71 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...