RENO ART Profesjonalny Serwis Marki Renault

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 253

Polecam! (1) Prześwietlałem samochód, który chciałem kupić. Dzięki oględzinom... Janusz R. Fachowcy jedyni w swoim rodzaju (1) Polecam z całego serca! W innym warsztacie moją Megankę chcieli spisac na... Helena polecam (1) Faktycznie bardzo profesjonalnie. Pełna przejrzystość, rzeczowość i... Maciej
Wcześniej: ZDUNEK ASO, RENO-MAX REWA, PITSTOP RENAULT GDYNIA (1) VEL SATIS "INITIALE PARIS" - to wyjątkowy samochód, wymagający... VEL SATIS Polecam (1) Dpewnego czasu korzystałem z usług konkurencji bądź ASO Renault Zdunek. Odkąd... Szymon Średnio (1) Mam mieszane uczucia co do montowanych przez ten warsztat części.Ja raczej... Waldemar Polecam! (1) Jednym słowem - BARDZO dobry warsztat - przede wszystkim PROFESJONALIZM i... K. polecam (1) warsztat jakich mało, nie dość że nie naciągają w butelkę, to w moim wypadku... Jozin Zdecydowanie polecam (1) Odwiedziłem ten serwis słysząc na jego temat dużo pozytywnych opinii.... Marcin Profesjonaliści (1) Bardzo dobrze wyszkolony personel. Wiedzą co robią. Tadeusz Z. solidnie (1) Długo bujałem się z moja renówką, zanim znalazłem ten warsztat. Widać, że... alex Renault Megane (1) Zaryzykowałem czytając tylko opinie na forum. Żałuję, że wcześniej tam nie... Lesław Nowak Naprawdę super !!!!!!! (1) Trafiłem do "Reno-Art" z polecenia kolegi. Nie bardzo chciałem wierzyć w jego... Karol Trafic - bez tajemnic (1) Jechałem mając choinkę kontrolek z serv na czele - dla innych złoty klient. W... Karol naprawa usterki z którą reszta mechaników nie mogła sobie poradzić (1) Pełen profesjonalizm i ludzkie podejście do klienta. Inni wymieniali swiece,... Michał Wymiana żarówki (1) Przepaliła mi się żarówka w Renault Clio. Byłam w kilku warsztatach i w... A> przegląd zimowy Renault Thalii (1) Jestem bardzo zadowolona zarówno z wykonanej usługi jak i wyczerpującej... Rybak Barbara Laguna przegląd (2) Wybieram się we wrześniu do Chorwacji i szukałem profesjonalnego i szybkiego... Piotr Pełen Profesjonalizm (1) Warsztat i obsługa bardzo profesjonalna. Mechanik z ogromnym doświadczeniem.... Roman