RENO ART Profesjonalny Serwis Marki Renault

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 253

W RENO Art nie istnieje słowo "niemożliwe" - uzdrowili auto przez inne warsztaty skazane na szrot (1) Serwis RENO Art poddałem bardzo wymagającej próbie - mianowicie zaholowałem... Michał Odradzam (2) Oddałam samochód z usterka.odebrałam dzis nie do konca zrobiony ,a skasowano... Niezadowolona Pierwza wizyta i wielki + (1) Trafiłem do tego warsztatu z Oplem Vivaro, gdyż nikt nie mógł sobie poradzić... gebeo
Rzetelność i Empatia (1) Witam, jestem właścicielem Laguny 1, leciwe auto ale wdzięczne - po raz... Laguna1998 Szczerze odradzam!!!!! Szczególnie kobietom !!!!! (5) Pojechałam tam ze wskazaniem( po diagnozie w innym serwisie reno), co należy... OSZUKANA!!! KLIENT - KOLEJNY RAZ NA PLUS (1) Cześć. 1. Kolejny raz przyjechałem tutaj, wywalony w KOSMOS przez (...)... KLIENT - KOLEJNY RAZ Koniecznie przeczytaj ! (1) Jestem stałą klientką Reno-Art i niepoprawną perfekcjonistką, a mimo to... M C Będę tam stałym klientem (1) To jeden z warsztatów tego rzadkiego rodzaju, kiedy po odpięciu akumulatora... Marcin Są jeszcze prawdziwi mechanicy ! (1) Przywiozłem auto do warsztatu z rozebraną głowicą (poprzedni mechanik... Adam Ostatni raz (1) Zaciekawiona dobrymi opiniami pojechałam do tego warsztatu jakoś latem,... Mirka RENO ARTyści. (1) Miałem ogromny problem ze skrzynią automatyczną w Scenicu. Inni rozkładali... K.Michalski Warto! (1) Skorzystałem z tego warsztatu po raz pierwszy i nie zawiodłem się. Czas... Radek a ja po samym telefonie... (6) się zawiodłem. Skuszony dobrymi opiniami postanowiłem zostawić im autko na... AT Polecam (1) Już trzy razy naprawiałem auto w tym serwisie. Za każdym razem dostawałem... Tomek Ulchen - opinia (1) Bardzo dobry warsztat z wykwalifikowaną kadrą. Miła obsługa, ceny przystepne... Ulchen naprawa klimatyzacji (1) inni nie dali rady byłem u 2 specjalistów od klimatyzacji tylko kasowali... tomek Profesjonalny nie tylko z nazwy (1) RENO-ART to warsztat, w którym pracuje profesjonalny zespół pod okiem... Justyna Znają się na rzeczy. (1) Serdecznie polecam. Dziś zaświeciła mi się czerwona kontrolka STOP w mojej... Paweł G. W końcu naprawione tak jak powinno być od początku (1) Już kolejny raz korzystałem z usług firmy Reno-art. Jedyna firma, której... PK-Megane Szczerze polecam !!!!!!!!!!!! (1) Kilkakrotnie korzystałem z tego warsztatu.Zawsze naprawy mojej Laguny... Kazimierz